Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Αποφασισμένη η ΑΕΚ να τελειώσει άμεσα ακόμα και μόνη της την κατεδάφιση του παράνομου γκαράζ!

Αποφασισμένη η ΑΕΚ να τελειώσει άμεσα ακόμα και μόνη της την κατεδάφιση του παράνομου γκαράζ!

Τελειώνει η υπομονή της ΑΕΚ με τις αρμόδιες αρχές. Αποφασισμένη να προχωρήσει άμεσα ακόμη και με δικά της μέσα την κατεδάφιση των παράνομων εγκαταστάσεων.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι οργισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί εδώ και αρκετό καιρό πέριξ του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι παράνομες εργασίες στο κατεδαφιστέο γκαράζ με τα σκουπίδια, μέσα στο Άλσος, συνεχίζονται από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, η οποία επιθυμεί την διατήρησή των εγκαταστάσεων αυτών.

Παρά το γεγονός πως οι εργασίες έχουν χαρακτηριστεί ως παράνομες και το γκαράζ έχει κριθεί κατεδαφιστέο, οι αρμόδιες αρχές δεν ενεργούν. Η ΑΕΚ έχει απευθυνθεί σε κάθε αρμόδια κρατική αρχή επί του θέματος, αλλά μέχρι στιγμής όλοι σφυρίζουν αδιάφορα.

Μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να δεχθεί την βοήθεια της ΑΕΚ για κατεδάφιση των εγκαταστάσεων με δικά της μέσα, η Ένωση είναι αποφασισμένη να κινηθεί άμεσα για το γκρέμισμα των παράνομων εγκαταστάσεων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία της κατεδάφισης θα είναι ανοιχτή προς τον κόσμο, ο οποίος έχει εκφράσει την δυσαρέσκειά του για τις ενέργειες του Δήμου και επιθυμεί να δει από κοντά την ιστορική κατεδάφιση.

Σχετικά με Αλεξάνδρα Καρδαμήλα

Αλεξάνδρα Καρδαμήλα
Γεννήθηκε στην Θεσσαλονίκη το 1996.Τα τελευταία χρόνια ζει στην Κομοτηνή,όπου σπουδάζει στο Τμήμα Κοινωνικής Διοίκησης και Πολιτικής Επιστήμης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.Μεγαλώνοντας σε μία ΑΕΚτζήδικη οικογένεια δεν άργησε να περαστεί το "μικρόβιο"της ΑΕΚ και στην ίδια.Ξεκίνησε την ενασχόλησή της με το αθλητικό ρεπορτάζ ερασιτεχνικά,σε τοπικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της Κομοτηνής και στη συνέχεια μπήκε στη ζωή της το ΑΕΚ Passion,στο οποίο γράφει την ειδησιογραφία και αρθρογραφεί.Επίσης,στο ΑΕΚpassion Radio θα την ακούσετε κάθε Παρασκευή στην Εκπομπή "Λίγο πριν την σέντρα" στο ρεπορτάζ του γυναικείου και ανδρικού βόλεϊ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Προχωράει η ασφαλτόστρωση της υπογειοποίησης(vid+φωτό)

Στο φουλ οι εργασίες στο σημαντικό έργο της υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κωνσταντίνου, που οδεύει προς …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com