Τελειώνει η υπομονή της ΑΕΚ με τις αρμόδιες αρχές. Αποφασισμένη να προχωρήσει άμεσα ακόμη και με δικά της μέσα την κατεδάφιση των παράνομων εγκαταστάσεων.
Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι οργισμένοι με την κατάσταση που επικρατεί εδώ και αρκετό καιρό πέριξ του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι παράνομες εργασίες στο κατεδαφιστέο γκαράζ με τα σκουπίδια, μέσα στο Άλσος, συνεχίζονται από την πλευρά της Δημοτικής Αρχής, η οποία επιθυμεί την διατήρησή των εγκαταστάσεων αυτών.
Παρά το γεγονός πως οι εργασίες έχουν χαρακτηριστεί ως παράνομες και το γκαράζ έχει κριθεί κατεδαφιστέο, οι αρμόδιες αρχές δεν ενεργούν. Η ΑΕΚ έχει απευθυνθεί σε κάθε αρμόδια κρατική αρχή επί του θέματος, αλλά μέχρι στιγμής όλοι σφυρίζουν αδιάφορα.
Μετά την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης να δεχθεί την βοήθεια της ΑΕΚ για κατεδάφιση των εγκαταστάσεων με δικά της μέσα, η Ένωση είναι αποφασισμένη να κινηθεί άμεσα για το γκρέμισμα των παράνομων εγκαταστάσεων. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία της κατεδάφισης θα είναι ανοιχτή προς τον κόσμο, ο οποίος έχει εκφράσει την δυσαρέσκειά του για τις ενέργειες του Δήμου και επιθυμεί να δει από κοντά την ιστορική κατεδάφιση.

