Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Αποκλειστικές δηλώσεις Παπαθεοδώρου πριν τον Ηρακλή! (pic)

Αποκλειστικές δηλώσεις Παπαθεοδώρου πριν τον Ηρακλή! (pic)

Η ΑΕΚ επιστρέφει στο πρωτάθλημα μετά την Ευρωπαϊκή μάχη και θέλει τη νίκη στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσει με θετικά αποτελέσματα. 

Μια δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή, ο οποίος είναι σκληρό καρύδι στην έδρα του, έχει σήμερα στις 17:45 η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ η οποία έχει χτίσει σιγά σιγά τον καλό εαυτό της, μιας και βοήθησαν σε αυτό τα θετικά αποτελέσματα, θέλει σήμερα να κερδίσει τον Ηρακλή με ρεκορ 3-3 ενώ η Ένωση με ρεκόρ 2-4 θέλει να τονωθεί και ψυχολογικά και να αναρριχηθεί βαθμολογικά. Σε περίπτωση νίκης, η Ένωση “σπάει το ρόδι” που την θέλει 0-3 στα εκτός έδρας παιχνίδια. Ο Έλληνας τεχνικός Ηλίας Παπαθεοδώρου, σε αποκλειστικές δηλώσεις, μίλησε στο ΑΕΚPASSION για τον αγώνα κόντρα στον Γηραιό.

Αναλυτικά δήλωσε:  

Ποια είναι η πρώτη προσέγγιση για το match κόντρα στον Ηρακλή σε ένα γήπεδο που δύσκολα παίρνεις τη νίκη;
Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι ο Ηρακλής στο γήπεδο του είναι μια ομάδα που παίρνει μεγάλη δύναμη από τον κόσμο του, γι’αυτό και θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι για εμας. Ωστόσο αυτές τις δύο μέρες που είχαμε μπροστά μας, δουλέψαμε πολύ για να δώσουμε σήμερα τον καλύτερο μας εαυτό και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

Είναι σημαντικό το γεγονός πως η ομάδα έπαιζε μεν στην Ευρώπη, αλλά χωρίς να κάνει ταξίδι;
Σίγουρα επιτρέπει να ανοίξουμε το rotation, και αυτό είναι προς όφελος μας διότι έχουμε μεγάλη καταπόνηση από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Ήταν και το παιχνίδι της Τετάρτης πολύ δύσκολο και κουραστικό. Σίγουρα όμως σήμερα θα χρησιμοποιήσουμε παίκτες με φρεσκάδα ώστε να έχουμε ενέργεια και τρεξίματα στο γήπεδο για να πάρουμε τη νίκη.

Υπάρχει τρόπος ή παίκτης κλειδί για να φύγει η Ένωση με τη νίκη από το Ιβανώφειο;
Κοιτάξτε, ο Ηρακλής έχει πολύ καλή περιφέρεια και υπάρχουν αρκετοί παίκτες του που μπορούν να σκοράρουν και να δημιουργήσουν. Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του παιχνιδιού και ο έλεγχος του επιθετικού transition του Ηρακλη στο γήπεδο του, και η καλή άμυνα και η δημιουργία στην επίθεση θα μας δώσουν τη νίκη που θέλουμε.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης αθλητικού blog, ενώ για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog. Επίσης έχει εργαστεί και σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στο AEΚ passion για να βοηθήσει το site.

Ελέγξτε επίσης

Original: Κατόρθωσαν να μάθουν σε όλο τον κόσμο πως είναι να ονειρεύεσαι, να αγωνίζεσαι και να ζεις το αδύνατο.

Η Original έστειλε το δικό της μήνυμα για την ιστορική επέτειο του ’68. Δείτε το …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com