Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Απολογήθηκαν για όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι και τις ανακοινώσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Απολογήθηκαν για όσα έγιναν στο μεταξύ τους παιχνίδι και τις ανακοινώσεις ΑΕΚ και ΠΑΟΚ

Σήμερα απολογήθηκαν οι δύο ομάδες για τις ανακοινώσεις τους έχοντας την ίδια γραμμή.

Απολογήθηκαν σήμερα το μεσημέρι στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, έπειτα από τις πειθαρχικές διώξεις που τους ασκήθηκαν για τον «πόλεμο» ανακοινώσεων, μετά το πρόσφατο μεταξύ τους παιχνίδι. Αμφότερες οι ΠΑΕ επικαλέστηκαν αοριστία του κατηγορητηρίου.

Αρχικά η πλευρά του ΠΑΟΚ τόνισε:  «Έχει γίνει αντιγραφή ολόκληρη την ανακοίνωση. Δεν περιγράφει το σημείο στο οποίο γίνεται η δυσφήμηση. Η κατηγορία είναι ουσία αβάσιμη. Όλα τα περιστατικά στην ανακοίνωση ήταν πραγματικά. Το φύλλο αγώνα που συνέταξε ο διαιτητής αναφέρει τα γεγονότα που επικαλούμαστε εμείς», ενώ ζήτησε και την απόρριψη της δίωξης.

Στην συνέχεια, ο δικηγόρος της ΑΕΚ Αλέξανδρος Αλεξίου ανέφερε στο ίδιο πλαίσιο: «Το πρόβλημα της αοριστίας το επικαλούμαστε κι εμείς» τόνισε και έκανε λόγο για αβάσιμο της δίωξης. Η ανακοίνωση μας βγήκε μετά την ανακοίνωση του ΠΑΟΚ. Στην δίωξη ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας δεν εστιάζει με ποιές φράσεις υπάρχει η δυσφήμιση. Δεν κάναμε καμία κρίση. Ο κ. Μελισσανίδης τιμωρήθηκε με την κατωτέρα των ποινών, μόνο επειδή μπήκε στα αποδυτήρια των διαιτητών για τίποτα άλλο».

Σε ερώτηση του προεδρείου, ο ΠΑΟΚ τόνισε ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης εξέφραζε την ομάδα, όχι όμως και η κατηγορία που του έχει αποδοθεί. «Ήταν στα social media της ομάδας. Επίσημη ανάρτηση δεν υπήρχε αλλά δεν υπήρχε και αντικείμενο για την κατηγορία» πρόσθεσε η πλευρά της ΑΕΚ.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Ολιβέιρα: «Χαρούμενος που βρίσκομαι στην ΑΕΚ, το μυαλό μου είναι 200% εδώ!»

Τις δικές του απαντήσεις δίνει ο Πορτογάλος σέντερ φορ για όσα γράφονταν το τελευταίο διάστημα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com