Αρχική / ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ / Απόψε παίζει στην Κωνσταντινούπολη!

Απόψε παίζει στην Κωνσταντινούπολη!

Το τμήμα υδατοσφαίρισης της ΑΕΚ βρίσκεται στην Πόλη για μίνι προετοιμασία μετά από πρόσκληση της Τούρκικης Πρωταθλήτριας ΕΝΚΑ sport Kulubu. Σήμερα θα την αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα. 

Η ΑΕΚ έχει κάνει άλματα για να βρεθεί από το μηδέν στην Α1 του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης. Η Ένωση θα αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Τουρκίας και μέσα από αυτό το παιχνίδι σίγουρα θα ανακαλύψουν πολλές δυνάμεις τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν μετά στην Ελλάδα, αλλά και αδυναμίες ώστε να τις διορθώσουν. Σήμερα το πρωί ολοκληρώθηκε η προπόνηση της ομάδας επί Τουρκικού εδάφους και το απόγευμα στις 18:00 θα παίξει με την ΕΝΚΑ Sport Kulubu. Η ΑΕΚ θα γυρίσει στην Ελλάδα στις 17 του μήνα.

Στην αποστολή βρίσκονται οι: Βασίλης Δαβίλλας, Αντώνης Ξενάκης, Γιώργος Χατζηδάκης, Πέτρε Σάντα, Αλέξανδρος Καψοκόλης, Λουκάς Λύκαρης, Αντώνης Γιαννούρης, Αλέξανδρος Πετρόπουλος, Κωνσταντίνος Μυλωνάκης, Νίκος Στελλάτος, Δημήτρης Τίγκας, Χριστόφορος Δερμιτζάκης, Χρήστος Ασβέστης, Γιώργος Κουρμελές και Άρης Μαυρωτάς.

Δείτε εικόνες από την προπόνηση στο Κολυμβητήριο της Κωνσταντινούπολης!

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης αθλητικού blog, ενώ για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog. Επίσης έχει εργαστεί και σε διαδικτυακό ραδιόφωνο. Ξεκίνησε στο AEΚ passion για να βοηθήσει το site.

Ελέγξτε επίσης

Ο Γιάννης Κουρλιάφτης στην ΑΕΚ

H AEK απέκτησε τον 31 χρονο Γιάννη Κουρλιάφτη στο WaterPolo.  Η ανακοίνωση της ερασιτεχνικής:  «Ο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com