Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ για Μελισσανίδη

Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ για Μελισσανίδη

Παραμένει η τιμωρία του αποκλεισμού για ένα μήνα στον διοικητικό ηγέτη του συλλόγου.

Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ για τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος δεν έχει δικαίωμα εισόδου στα γήπεδα για ένα μήνα. Η απόφαση ήρθε από την συμπεριφορά του διοικητικού ηγέτη της Ένωσης στο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη, για την παρουσία του στον διάδρομο των αποδυτηρίων των δύο ομάδων. Έτσι, παραμένει η τιμωρία του αποκλεισμού από τα γήπεδα για ένα μήνα, όπως και το χρηματικό πρόστιμο των 23.500€.

Αναλυτικά η απόφαση:

«Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ έλαβε την εξής απόφαση.

Δέχτηκε τυπικά και απέρριψε κατ’ ουσίαν την έφεση των 1) Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΙΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ-ΑΕΚ Ποδοσφαιρική Ανώνυμη Εταιρεία», 2) Δημητρίου Μελισσανίδη και 3) Ιωάννη Παπαδόπουλου κατά της υπ΄αριθμ. απόφασης 171/2021 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της  Super League 1».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Με τον Μάνταλο και επίσημα στην Αγιά Σοφιά!

Ο αρχηγός της ΑΕΚ συναντήθηκε χθες βράδυ με τον Δημήτρη Μελισσανίδη και αποφασίστηκε να συνεχίσει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com