Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Αποσύρει το ενδιαφέρον της η Μπριζ για Μπακάκη

Αποσύρει το ενδιαφέρον της η Μπριζ για Μπακάκη

Ο διεθνής δεξιός μπακ-χαφ βρέθηκε στο στόχαστρο του βελγικού συλλόγου, όμως η περίπτωσή του δεν προχώρησε και κοιτάζουν άλλες περιπτώσεις.

Έντονο φαίνεται πως ήταν το ενδιαφέρον της Κλαμπ Μπριζ για τον Μιχάλη Μπακάκη! Οι Βέλγοι βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ ουκ ολίγες φορές για να παρακολουθήσουν από κοντά τον 28χρονο δεξιό οπισθοφύλακα.

Η ΑΕΚ έκανε ξεκάθαρο πως ο παίκτης δεν παραχωρείται και πρέπει να βγάλει ένα μεγάλο ποσό από τα ταμεία του ο βελγικός σύλλογος για να αγοράσει τον ποδοσφαιριστή.

Φυσικά και αυτό έπαιξε τον ρόλο του για την στάση της Μπριζ, ενώ όπως τονίζεται πλέον στρέφεται σε λύσεις πιο ψηλού παίκτη για τη θέση του δεξιού μπακ.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Κλήθηκε στην Εθνική Βοσνίας – Ερζεγοβίνης ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς

Στην Εθνική Βοσνίας – Ερζεγοβίνης ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Στις κλήσεις του Βίνκο Μαρίνοβιτς, στην Εθνική …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com