Εκτός έμεινε τελικά ο Τσόσιτς, ενώ συμπεριλήφθηκαν κανονικά σε αυτήν Ανέστης και Σιμόες.
Την αποστολή που θα ταξιδέψει αύριο το πρωί (10:45) για την Βιέννη, για το παιχνίδι με την Αούστρια που θα κρίνει την πρόκριση της ΑΕΚ στους “32” του Europa League, ανακοίνωσε πριν από λίγο ο Μανόλο Χιμένεθ, μετά το τέλος της σημερινής προπόνησης
Από αυτήν απουσιάζει ο Ούρος Τσόσιτς που δεν κατάφερε εν τέλει να ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του (κάκωση στον αριστερό προσαγωγό) κι έτσι ακολούθησε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και θεραπεία, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τις επόμενες μέρες της εβδομάδας.
Αντιθέτως με τον Σέρβο, κανονικά στην αποστολή θα βρίσκονται ο Γιάννης Ανέστης (που έμεινε εκτός με Πλατανιά, Καλλιθέα και Λεβαδειακό), ο Αντρέ Σιμόες, αλλά και ο 18χρονος Χρήστος Γιούσης ο οποίος εντυπωσίασε με την Καλλιθέα, βρέθηκε στην αποστολή της Λιβαδειάς (παρότι αποκλείστηκε) και τώρα θα τον δούμε και σε αυτήν της Βιέννης, στο πρώτο του ευρωπαϊκό παιχνίδι.
Όσο για τον Βασίλη Λαμπρόπουλο (που δεν έχει δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα), ακολούθησε επίσης ατομικό, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει και ο Ανδρέας Βλαχομήτρος, που υπέστη διάστρεμμα στην δεξιά ποδοκνημική κατά την διάρκεια της προπόνηση και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.
Δείτε τους 21 ποδοσφαιριστές που επέλεξε ο προπονητής του “Δικεφάλου”:


