Ο Σέρχιο Αραούχο μίλησε στη χθεσινή πρώτη προπόνηση της Λας Πάλμας για τη νέα σεζόν.
Μπορεί να έχει έρθει σε συμφωνία με την ΑΕΚ για την επιστροφή του (εφόσον φυσικά τα βρει και η «Ένωση» με τους Ισπανούς) και η διοίκηση των «κιτρινόμαυρων» να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον σύλλογο των Κανάριων Νήσων, όμως ο Σέρχιο Αραούχο πήρε τον λόγο ως αρχηγός της Λας Πάλμας στη χθεσινή πρώτη προπόνηση της νέας σεζόν, τονίζοντας πως όλο το καλοκαίρι δεν σταμάτησε να προπονείται, ώστε να είναι έτοιμος στο 100% για την αγωνιστική περίοδο που έπεται.
Ο Αργεντινός επιθετικός δήλωσε:
«Δεν έχω σταματήσει να προπονούμαι όλο το καλοκαιρί. Ήθελα να είμαι έτοιμος και ανυπομονώ να αρχίσουμε. Θέλω να ξεκινήσω με μία καλή προετοιμασία την σεζόν».
Επίσης, αναφέρθηκε και στα νέα αποκτήματα της ισπανικής ομάδας:
«Είμαι πρόθυμος και ενθουσιασμένος να τους βοηθήσω. Θα πρέπει να παλέψουν για να κερδίσουν μία θέση στην ενδεκάδα και να μας βοηθήσουν ώστε να τερματήσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην βαθμολογία. Πρέπει να προσαρμοστούν σε αυτά που θέλει ο προπονητής. Είμαστε μία ενωμένη ομάδα παρά το γεγονός πως πέρυσι δεν μας πήγαν τα αποτελέσματα. Πάντα κάναμε αστεία μεταξύ μας και η ομάδα ήταν πολύ καλή».

