Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Αραούχο: «Θέλω να γυρίσω, στο χέρι της ΑΕΚ η επιστροφή μου»!

Αραούχο: «Θέλω να γυρίσω, στο χέρι της ΑΕΚ η επιστροφή μου»!

Ορθάνοιχτο αφήνει το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ένωση ο «Τσίνο», σύμφωνα με όσα δηλώνει στο οικογενειακό του περιβάλλον!

Την επιστροφή του στην ΑΕΚ έχει θέση ως προτεραιότητα ο Σέρχιο Αραούχο για τη νέα σεζόν! Σύμφωνα με πληροφορίες του AEKPASSION ο Αργεντινός επιθετικός έχει μεταφέρει στο οικογενειακό του περιβάλλον την επιθυμία να αποχωρήσει από τα Κανάρια Νησιά, για να αγωνιστεί και τη νέα χρονιά με τη φανέλα της ΑΕΚ!

Ωστόσο, μόνο η επιθυμία του παίκτη δεν φαίνεται αρκετή καθώς όπως τονίζει η επιστροφή του στην Ελλάδα εξαρτάται από την Ένωση και πως εάν επιθυμεί μπορεί να τον κάνει δικό της! Η έλευση του Χιμένεθ στη Λας Πάλμας φαίνεται πως δεν άλλαξε άποψη για τον «Τσίνο» και προτεραιότητά του παραμένει να αγωνίζεται με τη φανέλα της ΑΕΚ και τη νέα σεζόν.

Ο πρόεδρος της Λας Πάλμας δεν φαίνεται πως αφήνει αρκετά περιθώρια στην Ένωση, καθώς όσο ζητάει «τρελά» λεφτά για τον Αραούχο (έχει θέση ως τιμή αγοράς του τα 20 εκατ. ευρώ!) απομακρύνει την ομάδα από την καψούρα των οπαδών της. Όμως, δεν αποκλείεται τις επόμενες εβδομάδες κι όσο δεν έρχονται προτάσεις για τον παίκτη να ρίξει τις απαιτήσεις σε λογικά πλαίσια και να υπάρξει νέα προσέγγιση από τους ανθρώπους της ΑΕΚ.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Ξεκαθαρίζει σήμερα του Μπογέ

Μέσα στη μέρα αναμένεται ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός να κάνει τις απαραίτητες εξετάσεις για να διαπιστωθεί …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com