Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Άργησε ένα γύρο και τώρα θέλει προσοχή

Άργησε ένα γύρο και τώρα θέλει προσοχή

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης από εκεί που φαινόταν με το ένα πόδι εκτός πλέον αρχίζει να ριζώνεται και όχι άδικα. Υπάρχει όμως ένας κίνδυνος…

Γράφει ο Βαλάντης Αλεξούδης

Το παιχνίδι στους Ζωσιμάδες και αυτό απέναντι στην Τρίπολη έμελλε να εξομαλύνουν την κατάσταση στην Ένωση. Από εκεί που ο προπονητής είχε τεθεί υπό αμφισβήτηση φτάσαμε στο σημείο η ομάδα να «σκορπάει» τους αντιπάλους της με τρία και τέσσερα γκολ στο ημίχρονο. Όλα αυτά όμως έχουν μια εξήγηση. Δεν ήρθε η θεία φώτιση στον Θρακιώτη Τεχνικό. Ούτε πήρε συμβουλές από τον πρώην προπονητή της ΑΕΚ. Απλά διάβασε καλύτερα το ρόστερ του.

Όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα να επιλεχθούν παίκτες ώστε να παίξουν στο ρόλο των εξτρέμ τότε η λογική λέει…δεν χρησιμοποιούμε τη συγκεκριμένη θέση. Αυτό ακριβώς έγινε και από τον Ουζουνίδη και πλέον βλέπουμε αυτήν την εικόνα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Πέτρος Μάνταλος οργανώνει από χαμηλά, ο Τάσος Μπακασέτας βρίσκεται στη θέση που πρέπει και ο Μάρκο Λιβάγια κινείται σε όλους τους χώρους όπως μόνο αυτός ξέρει. Πέρα όμως από τα θετικά που είναι πολλά υπάρχει και ένας κίνδυνος.

Είδαμε τον προπονητή της Ένωσης, μέχρι πρότινος τουλάχιστον, να επιμένει σε συγκεκριμένες τακτικές και συστήματα με αποτέλεσμα να γίνεται εύκολα αντιληπτός σε ρόλο «ανοιχτού βιβλίου». Ο ίδιος δήλωσε πως δεν θα επιμείνει στον ίδιο σχηματισμό. Βέβαια σε δύο συνεχόμενα ματς έγινε το αντίθετο όμως ακολουθούν δύσκολες μάχες και εκεί θα φανεί αν θα γίνει κάποια επιλογή διαφορετικής διάταξης.

Βέβαια, αυτό που έχει προτεραιότητα είναι η Ένωση να πάρει τους βαθμούς που θα τη φέρουν ξανά ψηλά στη βαθμολογία και θα της δώσουν την ψυχολογία και το κλίμα που προφανώς σε πολλά σημεία είχαν χαθεί. Τέλος, ακόμα ένα ζήτημα είναι η χρησιμοποίηση του Μπογέ ο οποίος αφενός δεν ταιριάζει στο σύστημα και αφετέρου δείχνει εξαφανισμένος μετά το φοβερό παιχνίδι απέναντι στον Άρη. Η πορεία είναι αυτή που θα δείξει το αποτέλεσμα.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Λάτσι: «Δυσκολεύτηκα να αφήσω την οικογένεια και τους δικούς μου»

Ο Ζίγκα Λατσί μίλησε για τα συγχαρητήρια μηνύματα μετά τον αγώνα. Ο στόπερ της ΑΕΚ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com