Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού ενόψει Πριστίνα!

Αρνητικά όλα τα τεστ κορωνοϊού ενόψει Πριστίνα!

«Καθαροί» ενόψει του ευρωπαϊκού αγώνα βγήκαν παίκτες και τεχνικό τιμ, καθώς τα αποτελέσματα των τεστ έδειξαν πως κανείς στην ομάδα δεν είναι θετικός στο ιό.

Με πλήρη ομάδα θα αγωνιστεί κόντρα στην Πριστίνα η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια. Παίκτες και τεχνικό τιμ πέρασαν από τεστ κορωνοϊού, με τα αποτελέσματα να βγαίνουν αρνητικά. Έτσι, μοναδικό πρόβλημα παραμένει ο Ουγκάλντε που συνεχίζει την αποθεραπεία του, μετά τον σοβαρό του τραυματισμό σου γόνατο.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Αρνητικά ήταν και αυτήν την εβδομάδα όλα τα τεστς COVID-19 του τμήματος χάντμπολ!

Η προετοιμασία των Πρωταθλητών Ελλάδος για τις ευρωπαϊκές “μάχες” με την HK Prishtina (19-20/12) συνεχίζεται απρόσκοπτα, χάρη στην αξιοπιστία του Όμιλος Ευρωκλινικής που έγκυρα και έγκαιρα ενημερώνει τους ανθρώπους του Συλλόγου για τα αποτελέσματα των εβδομαδιαίων προληπτικών τεστ.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Εύκολη νίκη για την Εφηβική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού Κερατσινίου

 Η ομάδα Έφηβων Χάντμπολ της ΑΕΚ πέτυχε ακόμη μια εύκολη νίκη Το τμήμα Έφηβων της …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com