Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού στην ΑΕΚ ενόψει Λέστερ

Αρνητικά τα τεστ κορωνοϊού στην ΑΕΚ ενόψει Λέστερ

Ευχάριστα νέα για σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα!

Αρνητική ένδειξη είχαν όλα τα τεστ ανίχνευσης κορωνοϊού (covid-19), στα οποία υποβλήθηκαν χθες άπαντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Αυτό σημαίνει ότι η Ένωση πλέον μπαίνει στην τελική ευθεία ενόψει του αυριανού κρίσιμου αγώνα με τη Λέστερ για τη 2η αγωνιστική του UEFA Europa League.

Αξίζει να αναφέρουμε πως από την ημέρα που άρθηκε το lockdown έως σήμερα οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ΑΕΚ έχουν υποβληθεί σε 34 ελέγχους για κορωνοϊό και μέχρι σήμερα δεν έχει υπάρξει κανένα κρούσμα!

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Γνωστοποίησε την παραίτηση του από την ΑΕΚ ο Λυσάνδρου (pics)

Ο Μηνάς Λυσάνδρου με ανάρτηση του στα social media γνωστοποίησε -και τυπικά- την παραίτηση του …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com