Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αρνητική απάντηση του Σιμάο για αποδέσμευση με αποζημίωση

Αρνητική απάντηση του Σιμάο για αποδέσμευση με αποζημίωση

  Η ΑΕΚ θέλει να απαλλαγεί από το συμβόλαιο του Νταβίντ Σιμάο.

Σε επαφές βρίσκεται η ΑΕΚ με την πλευρά του Νταβίντ Σιμάο για να λυθεί πρόωρα το συμβόλαιο του Πορτογάλου χαφ. Ο Σιμάο έχει συμβόλαιο με την Ένωση μέχρι το καλοκαίρι του 22′ με την ΑΕΚ να του προσφέρει 300.000 ευρώ για να «σπάσει» το συμβόλαιο, που του αποφέρει 800.000 ευρώ.

Όπως αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα η «Live Sport» ο 30χρονος Πορτογάλος χαφ έδωσε αρνητική απάντηση στην πρόταση της ΑΕΚ, καθώς δεν είναι βέβαιος ότι θα βρει ομάδα, που να του προσφέρει σχεδόν τα ίδια χρήματα. Ο Ίλια Ίβιτς μαζί με τον ατζέντη του παίκτη είναι σε διαρκή επικοινωνία για να του βρουν ομάδα.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Η ΑΕΚ τιμάει την 28η Οκτωβρίου! (pics)

Δείτε τις αναρτήσεις της «κιτρινόμαυρης» ΚΑΕ και της Ερασιτεχνικής αναφορικά με την σημερινή εθνική επέτειο! …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com