Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αρνητικό το τεστ του Τσιγκρίνσκι!

Αρνητικό το τεστ του Τσιγκρίνσκι!

 Αρνητικός στον Covid -19 και ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Μετά τους Ινσούα και Βασιλαντωνόπουλου που τα τεστ ήταν αρνητικά στον Covid – 19. Αρνητικό ήταν το τεστ και του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, ο Ουκρανός κεντρικός αμυντικός είναι έτοιμος πλέον να επιστρέψει στις προπονήσεις.

Το πρωί της Παρασκευής θα υποβληθούν σε επανέλεγχο όπως είχε συμβεί και με τους άλλους ποδοσφαιριστές που είχαν αναρρώσει. Αν προλάβουν οι τρεις παίκτες θα πάρουν μέρος κανονικά στην προπόνηση που είναι προγραμματισμένη στις 11:00.

Απών από την προπόνηση της Πέμπτης ήταν ο Νεντελστσιάρου, ο Ρουμάνος κεντρικός αμυντικός δεν πρόλαβε την  σημερινή προπόνηση λόγω καθυστέρησης της πτήσης. Ο οποίος θα είναι παρών στην αυριανή προπόνηση.

Παρόντες στην προπόνηση ήταν οι Μαχαίρας, Χριστόπουλος, Μπότος και Μιτάι, που επέστρεψαν από τις διεθνείς υποχρεώσεις τους. Ενώ σε καραντίνα παραμένουν οι Σαμπανάτζοβιτς και Λάτσι, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν δώσει νέο δείγμα για τον Covid 19.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Στο Metropolitan για μαγνητική ο Γκίκας

Κρίσιμες ώρες για την ΑΕΚ. Δύσκολες ώρες οι επόμενες για την «Βασίλισσα» που αναμένει τα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com