Αρχική / Αρχική Σελίδα / Aρνητικός στον κορωνοϊό ο Τάνκοβιτς, «ζυγώνουν» οι επιστροφές Γαλανόπουλου και Σιμάνσκι

Aρνητικός στον κορωνοϊό ο Τάνκοβιτς, «ζυγώνουν» οι επιστροφές Γαλανόπουλου και Σιμάνσκι

Καλά νέα για τους 3 παίκτες της ΑΕΚ. 

Μουαμέρ Τάνκοβιτς

Κανονικά και χωρίς προβλήματα γυμνάστηκε στη χθεσινή προπόνηση ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς, παίρνοντας και μέρος σε ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας σε μικρό χώρο, όπως έκαναν και οι υπόλοιποι. Ο Σουηδός επέστρεψε στην Αθήνα, απ’ την πατρίδα του, το βράδυ της Δευτέρας. Το πρωί της Τρίτης υποβλήθηκε σε τεστ για κοροναϊό το οποίο και ήταν αρνητικό. «Καθαρός» ο Τάνκοβιτς απ’ τον ιό έλαβε κανονικά μέρος στη χθεσινή απογευματινή προπόνηση και το ίδιο φυσικά θα κάνει και σήμερα. Είναι σε καλή κατάσταση, έχει παιχνίδια στα πόδια του από τη Χάμαρμπι, κάνει προπονήσεις κανονικά με την ΑΕΚ και είναι καθαρά στο χέρι του προπονητή πότε θα τον ρίξει στις μάχες που έρχονται.

Κώστας Γαλανόπουλος – Νταμιάν Σιμάνσκι 

Τα νέα πλεόν είναι ευχάριστα για τον Κώστα Γαλανόπουλο. Η στιγμή της επιστροφής του είναι κοντά. Στην ΑΕΚ είναι απόλυτα ικανοποιημένοι από την πορεία του παίκτη εδώ και καιρό, με την επόμενη εβδομάδα να δείχνει καθοριστική για την ολική επιστροφή του σε φουλ ρυθμούς κανονικής προπόνησης. Ως τώρα ο 23χρονος μέσος παίρνει μέρα με την ημέρα, προπόνηση με την προπόνηση όλο και μεγαλύτερο μέρος του προγράμματος. Εξάλλου, το μεγάλο στοίχημα έχει να κάνει με την επανένταξή του σε φουλ αγωνιστικούς ρυθμούς. Το γεγονός ότι έχει να αγωνιστεί από πέρυσι τον Δεκέμβρη, είναι φυσικό άπαντες να είναι προσεκτικοί στην επιστροφή του, ώστε όταν με το καλό μπει στους συνεχόμενους αγώνες να μην προκύψει κάποιος μυϊκός τραυματισμός. Για να είναι 100% έτοιμος σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και σωματικά φυσικά, χρειάζεται λίγος χρόνος ακόμη.

Εκτός του Κώστα, ικανοποίηση επικρατεί στην ΑΕΚ και με την πορεία επιστροφής του Νταμιάν Σιμάνσκι. Ο Πολωνός τα πάει πολύ καλά στο ατομικό του πρόγραμμα και δεν θα αργήσει ούτε η δική του στιγμή να μπει σε φουλ ρυθμούς προπόνησης.

Σχετικά με Δημοσθένης Καμσής

Δημοσθένης Καμσής
Ονομάζομαι Δημοσθένης Καμσής και γεννήθηκα στην Αθήνα το 1997. Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου στην Μυτιλήνη, ασχολούμαι με την φωτογραφία και το βίντεο, στα οποία θέλω να εδραιωθώ επαγγελματικά. Όμως στο αίμα μου υπάρχει και ένα άλλο "μικρόβιο". Αυτό της δημοσιογραφίας. Mε ρίζες από την Πόλη, δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα από αυτήν του Δικεφάλου. Άρχισα να πηγαίνω στο γήπεδο το 2004 και από τότε και αυτό το "μικρόβιο" μπήκε... βαθιά μέσα στο αίμα μου. Από το 2018, άρχισα να ασχολούμαι ερασιτεχνικά γράφοντας σε διάφορα site. Η ευκαιρία που μου παρουσιάστηκε όμως με το AEK Passion, ο συνδυασμός δηλαδή ΑΕΚ και δημοσιογραφίας, αποτελεί κάτι το ξεχωριστό.

Ελέγξτε επίσης

Αθηναϊκό ντέρμπι με…θέματα!

Μπορεί την αίγλη να την έκλεβε το ντέρμπι των “αιωνίων” αλλά σίγουρα το Αθηναϊκό ντέρμπι …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com