Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ γύρισε και έκανε άσεμνη χειρονομία στους φιλάθλους του ΟΦΗ μετά το 1-2 της ομάδας του!
Ατιμώρητος έμεινε -αδικαιολόγητα- ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης! Ο γκολκίπερ του «Δικεφάλου του Βορρά» μετά το γκολ του Μάτος στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου γύρισε προς τους οπαδούς του ΟΦΗ, κάνοντας άσεμνη χειρονομία και βρίζοντας παράλληλα λέγοντας «Εγώ σας γαμ@@»!
Ο διαιτητής δεν αντιλήφθηκε τη συγκεκριμένη φάση, καθώς βρισκόταν στην αντίπαλη περιοχή, ενώ η άσεμνη κίνηση δεν έγινε αντιληπτή ούτε από τους βοηθούς του Διαμαντόπουλου. Μετά το συμβάν επικράτησε μικρή ένταση, με τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ να ζητούν από τον διαιτητή την αποβολή του Πασχαλάκη, ενώ οι οπαδοί τον αποδοκίμαζαν ασταμάτητα!
Ο 29χρονος γκολκίπερ πρέπει να τιμωρηθεί, καθώς η τηλεόραση «έπιασε» την χειρονομία του και υπάρχει βίντεο στο οποία φαίνεται να κάνει τη συγκεκριμένη ενέργεια! Ο Πασχαλάκης θα πρέπει να κληθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα (με χρήση του video) για να τιμωρηθεί.
