Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ συνεχίζει να δείχνει γιατί είναι το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο στη Handball Premier! Με εκπληκτική εμφάνιση στο «Γ. Κασιμάτης», η Ένωση διέλυσε τον Διομήδη Άργους με 43-21, καταγράφοντας μια ακόμη εμφατική νίκη στο πρωτάθλημα.
Οι «κιτρινόμαυροι» μπήκαν με… το πόδι στο γκάζι από τα πρώτα λεπτά, «πνίγοντας» τον αντίπαλο με την άμυνα και βρίσκοντας εύκολα γκολ στον αιφνιδιασμό. Το σκορ 24-9 του πρώτου ημιχρόνου έδειξε τη διαφορά δυναμικότητας, ενώ και στην επανάληψη η ΑΕΚ δεν χαλάρωσε στιγμή, φτάνοντας τελικά στο εντυπωσιακό 43-21.
Με αυτή τη νίκη, η ΑΕΚ παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο νικών, δείχνοντας πως φέτος έχει στόχο να κατακτήσει τα πάντα. Το «κιτρινόμαυρο» τρένο δεν σταματά και ήδη στρέφει το βλέμμα στο επόμενο παιχνίδι, θέλοντας να δώσει συνέχεια στην εξαιρετική της πορεία.
