Αρχική / AEKPASSION / Αθώωση για ΑΕΚ και Μελισσανίδη, όσον αφορά την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας! (pic)

Αθώωση για ΑΕΚ και Μελισσανίδη, όσον αφορά την υπόθεση της ΕΠΣ Καρδίτσας! (pic)

Πανηγυρικά αθωώθηκαν από την Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ, η «Ένωση» και ο διοικητικός ηγέτης της, αναφορικά με την υπόθεση των εκλογών της ΕΠΣ Καρδίτσας!

Το… αστείο κατηγορητήριο λοιπόν κατέπεσε πλήρως κι έτσι η ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης αθωώθηκαν, για την υπόθεση των εκλογών της ΕΠΣ Καρδίτσας!

Έτσι, αυτή η… παρωδία έλαβε τέλος και όλοι οι κατηγορούμενοι κρίθηκαν αθώοι από τη δικαιοσύνη.

Μπορεί κάποιοι να ήλπιζαν πως θα επιβληθεί τιμωρία στον ισχυρό άνδρα της «Ένωσης», αλλά και στην ίδια την ομάδα, ωστόσο δεν τους… πέρασε και η ΑΕΚ συνεχίζει να ασχολείται με τις υποχρεώσεις της, δίχως να επηρεάζεται από αστειότητες!

Επίσης, για το θέμα αυτό κατηγορήθηκαν ο Γιάννης Παπαδόπουλος, ο Νικόλαος Αυλωνίτης, ο Κωνσταντίνος Ντάσιος και ο Άγγελος Δανιήλ.

Μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες, υπάρχει το δικαίωμα για να ασκηθεί έφεση, αλλά επί της ουσίας το θέμα θεωρείται λήξαν.

Δείτε παρακάτω την σχετική εικόνα:

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία του πρωταθλήματος (pic)

Παραμένει στην 3η θέση η ΑΕΚ, με ένα ματς λιγότερο. Δείτε αναλυτικά: SUPER LEAGUE 1 …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com