Αθωώθηκε ο Μάριος Ηλιόπουλος για το περιστατικό με τον διαιτητή Παπαδόπουλο

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο αποφάσισε την απαλλαγή του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο αθώωσε τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ ΑΕΚ, Μάριο Ηλιόπουλο για το περιστατικό με τον διαιτητή Παπαδόπουλο, στο ΑΕΚ-Παναιτωλικός.

Ο μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ ήταν παρών στην εκδίκαση μαζί με τον νομικό εκπρόσωπο της «Ένωσης», Χάρης Γρηγορίου ο οποίος εκπροσώπησε τόσο τον ιδιοκτήτη της ομάδας όσο και την ΠΑΕ που είχε κληθεί επίσης σε απολογία.

Ο κ. Γρηγορίου στη τοποθέτηση του επί του θέματος επισήμανε πως: «… δεν υπάρχει κυρωτική διάταξη για να τιμωρηθεί ο κ. Ηλιόπουλος. Είχαν ακουστεί συνθήματα και με την κίνηση να πάει να του δώσει το χέρι κατεύνασε τα πνεύματα. Χαιρέτησε τους παίκτες και των δύο ομάδων».

- Advertisement -

Πέρα από την αθώωση του Μάριου Ηλιοπούλου απαλλάχθηκε επίσης η ΠΑΕ ΑΕΚ  για τους πυρσούς που ήταν υπότροπη.

Η σχετική απόφαση:

Αρ. Απόφ. 214/6-11-2025

ΠΡΟΣ

1) ΠΑΕ ΑΕΚ

2) Μ. ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ (Μεγαλομέτοχος)

Απαλλάσσει την α’ εγκαλουμένη από την 2η αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση.

Απαλλάσσει τον 2ο εγκαλούμενο από την αποδιδόμενη σε βάρος του πειθαρχική παράβαση.

Δέχεται ότι η α΄ εγκαλουμένη τέλεσε τις λοιπές αποδιδόμενες σε αυτήν πειθαρχικές παραβάσεις.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΑΕΚ α) τη χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων (1.500,00) ευρώ για την 1η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. α’ του Π.Κ. της ΕΠΟ) και β) τη χρηματική ποινή των δύο χιλιάδων (2.000,00) ευρώ για την 3η πράξη (παράβαση άρθρων 1, 5 επ, 14 παρ. 1, 2, 3 και 4, περ. α΄, 15 παρ. 1 περ. γ’ του Π.Κ. της ΕΠΟ).

Καθορίζει ως προς την α΄ εγκαλουμένη συνολική χρηματική ποινή, ποσού δύο χιλιάδων επτακοσίων πενήντα (2.750,00) ευρώ.

(αγώνας της 2-11-2025 με την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ)”

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -