Αθωώθηκε στο Εφετείο ο Μελισσανίδης για διαμάχη του με τον Κούγια!

Η συγκεκριμένη υπόθεση χρονολογείται από το 2017.

Μια βαριά ήττα υπέστη ο γνωστός ποινικολόγος Αλέξης Κούγιας, στη διαμάχη που είχε με τον ιδιοκτήτη της «Ένωσης», Δημήτρη Μελισσανίδη και τη δικηγόρο του Έλλη Ρίζου.

Συγκεκριμένα, οι δύο άνδρες είχαν έρθει σε αντιπαράθεση στις 8 Σεπτεμβρίου 2017, στο μαγαζί Aqua Marina στη Βουλιαγμένη, με τον Κούγια να καταλήγει στο νοσοκομείο ύστερα από υποτιθέμενη συμπλοκή.

Ο γνωστός ποινικολόγος, είχε υποβάλει μήνυση κατά του «Μελ» για απόπειρα ανθρωποκτονίας (!), βάσει της οποίας το δικαστήριο είχε επιβάλει πρωτόδικα στον τελευταίο ποινή φυλάκισης ενός έτους.

- Advertisement -

Ωστόσο, έγινε έφεση και το Εφετείο, έξι χρόνια μετά, εξέδωσε τελεσίδικη απόφαση, με την οποία ο «Τίγρης» αθωώνεται. Αναμένεται φυσικά ανακοίνωση από τον κύριο Κούγια για την απόφαση αυτή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -