Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Ατματζίδης: «Η ΑΕΚ είναι η ζωή μου, τεράστια ευκαιρία για τα παιδιά η Β’ ομάδα»

Ατματζίδης: «Η ΑΕΚ είναι η ζωή μου, τεράστια ευκαιρία για τα παιδιά η Β’ ομάδα»

Ο Ηλίας Ατματζίδης μίλησε για τον ρόλο του στην ΑΕΚ Β’, ενώ για άλλη μια φορά εξέφρασε τα συναισθήματά του για την ομάδα! 

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τους ρόλους που έχει διατελέσει στην ΑΕΚ και για το εάν η «Ένωση» εν τέλει είναι η… μοίρα του, είπε: «Η ΑΕΚ είναι η ζωή μου. Δεν με νοιάζει τώρα που θα είμαι. Είτε στην πρώτη ομάδα, είτε στην δεύτερη ομάδα, είτε στις Ακαδημίες. Το ‘χω ξαναπεί, είναι η ζωή μου. Και μου αρέσει να βρίσκομαι μέσα σε αυτήν».

Για τον ρόλο του ως υπεύθυνος λειτουργίας της ομάδας:

«Είναι κάτι τελείως το διαφορετικό για εμένα, το να είμαι υπεύθυνος της Β’ ομάδος. Το σωστό για την ακρίβεια είναι πως είμαι κάτι σαν γενικός αρχηγός και ο συνδετικός κρίκος μεταξύ παικτών και διοίκησης. Αυτός που θα φροντίζει τα παιδιά για να έχουμε μια ομαλή λειτουργία».

Για το ποια είναι η άποψή του όσον αφορά το εγχείρημα με τις Β’ ομάδες;

«Νομίζω ότι έχει καθυστερήσει πάρα πολύ να γίνει αυτό το εγχείρημα, που υπάρχει ήδη στις πιο προηγμένες χώρες και λειτουργεί εδώ και χρόνια. Η Β’ ομάδα, δεν είναι απλά Β’. Επί της ουσίας, είναι ένα με τη πρώτη ομάδα. Γιατί μπορεί τη μία Κυριακή να παίξουν σε εμάς τα παιδιά και την άλλη να τα χρησιμοποιήσει ο προπονητής της πρώτης ομάδας. Άρα ο αυτοσκοπός μας είναι να εξελιχθούν τα παιδιά. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για να αποδείξουν πράγματα».

Για τον κόουτς Οφρυδόπουλο και την επιλογή της ΑΕΚ να προπονεί την Β’ ομάδα:

«Νομίζω πως κάναμε μια καλή επιλογή. Είναι πολύ καλός προπονητής και γνωρίζει τη Β’ εθνική. Είναι καλός εκπαιδευτής».

Για τον Μιχάλη Παυλή και τα συνεχή βήματα προόδου που κάνει στην ΑΕΚ:

«Ο Παυλής είναι εξελίξιμος, πολύ καλό παιδί και του αρέσει αυτό που κάνει. Είναι καλό αυτό που συμβαίνει. Αλλά να πω και για όλο το τιμ ότι είναι καλό. Ήρθε και ο Διονύσης Χιώτης από τον Ιωνικό, ο οποίος είναι πολύ καλός. Αλλά νομίζω πως συνολικά θα έχουμε μια πολύ καλή συνεργασία».

Για το γήπεδο των Σπάτων: 

«Το περιμένουμε πως και πως. Νομίζω πως σύντομα, δηλαδή Σεπτέμβρη με Οκτώβρη θα είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε. Και ποιος δε θα ‘θελε να βλέπει την Β’ ομάδα σε αυτό το γήπεδο… Προβλέπω πως όλος ο κόσμος θα έρχεται να βλέπει αυτή την ομάδα σε τούτο το γήπεδο γιατί πραγματικά θα είναι ένα στολίδι. Σχετικά σύντομα πάντως θα τελειώσει και η “Αγιά Σοφιά”. Για να βρούμε την ησυχία μας σαν οργανισμός και εμείς».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Εύκολη νίκη για την Εφηβική ομάδα Χάντμπολ της ΑΕΚ επί του Ολυμπιακού Κερατσινίου

 Η ομάδα Έφηβων Χάντμπολ της ΑΕΚ πέτυχε ακόμη μια εύκολη νίκη Το τμήμα Έφηβων της …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com