Αρχική / AEKPASSION / Ατομικό ξανά οι Γαλανόπουλος-Τσιγκρίνσκι, ενοχλήσεις ο Χριστόπουλος

Ατομικό ξανά οι Γαλανόπουλος-Τσιγκρίνσκι, ενοχλήσεις ο Χριστόπουλος

Με νέο πρόβλημα ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση στα Σπάτα.

Τα ατομικά τους προγράμματα συνεχίζουν οι Γαλανόπουλος και Τσιγκρίνσκι, ενώ μαζί με τους διεθνείς δεν συμμετείχαν στην σημερινή προπόνηση και οι Σάκχοφ-Σιμόες. Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Χιμένεθ, καθώς ο Ευθύμης Χριστόπουλος είχε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο.

Η ενημέρωση της ΑΕΚ:

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι και Κώστας Γαλανόπουλος συνέχισαν τα ατομικά τους προγράμματα εκγύμνασης. Κατά τη διάρκεια της προπόνησης ο Ευθύμης Χριστόπουλος ένιωσε ενοχλήσεις στον αριστερό προσαγωγό και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο. Οι υπόλοιποι παίκτες, εκτός των διεθνών και των Γεβχέν Σάκχοφ, Αντρέ Σιμόες, προπονήθηκαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Κυκλική προπόνηση, σπριντ και μπάλα (vid)

Βίντεο της ΠΑΕ από το σημερινό προπονητικό πρόγραμμα στην Πορταριά. Δείτε το βίντεο που δημοσίευσε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com