Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Αυγενάκης: «Σύντομα η συνάντηση με Αγγελόπουλο προχωράει το πρότζεκτ στα Λιόσια»

Αυγενάκης: «Σύντομα η συνάντηση με Αγγελόπουλο προχωράει το πρότζεκτ στα Λιόσια»

Άμεσες εξελίξεις για το νέο παλάτι της «Βασίλισσας» προανήγγειλε ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης για το οποίο δεσμεύτηκε προεκλογικά και ο πρωθυπουργός.

Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, στο πλαίσιο της παρουσίας του στο Βόλο, για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα U18, όταν ρωτήθηκε για το μεγάλο όραμα του Μάκη Αγγελόπουλο στα Άνω Λιόσια τόνισε πως θα πραγματοποιηθεί άμεσα συνάντηση με τον διοικητικό ηγέτη της «Βασίλισσας».

«Ακόμα δεν υπάρχει εξέλιξη. Είναι ένα πρότζεκτ όμως που μας ενδιαφέρει και θα προχωρήσει. Θα υπάρξει προσεχώς συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο για το θέμα αυτό», είπε στη δήλωση του ο κ. Αυγενάκης.

Η δήλωση του υφυπουργού δείχνει πως τις θετικές σκέψεις της της Νέας Δημοκρατίας, για την μετακίνηση της ΑΕΚ στα Λιόσια, άλλωστε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε δεσμευτεί προεκλογικά πως θα τρέξει το συγκεκριμένο πρότζεκτ και η ΑΕΚ θα αποκτήσει το σπίτι της στην περιοχή των Λιοσίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουμε, η ομάδα αρχές του 2020 θα παίζει στο δικό της παλάτι και θα έχει λύσει μια για πάντα το γηπεδικό θέμα, αποκτώντας μια έδρα και ένα γήπεδο-παλάτι μετά την ανάπλαση που θα γίνει, να τονίσουμε βεβαίως πως αυτή η μικρή καθυστέρηση που ενδεχομένως παρατηρείται  είναι απόλυτα λογική, λόγω των αλλαγών υπηρεσιακών παραγόντων που έχουν υπάρξει μετά την πολιτική αλλαγή και την άνοδο στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Και να υπενθυμίσουμε βεβαίως πως και με τον ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε ουσιαστικά απόλυτη ταύτιση απόψεων, είχαν πραγματοποιηθεί μπαράζ συναντήσεων ανάμεσα στον Μάκη Αγγελόπουλο και τον πρώην υφυπουργό αθλητισμού Γιώργο Βασιλειάδη και επί της ουσίας υπήρχε απόλυτη συμφωνία σε όλους τους τομείς.

Με τα παραπάνω λόγια του υφυπουργού αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, δείχνουν πως και η Νέα Δημοκρατία είναι αποφασισμένη να τρέξει γρήγορα το συγκεκριμένο πρότζεκτ της ΑΕΚ  επομένως αυτό που περιμένουμε πλέον είναι το ραντεβού με τον νέο υφυπουργό αθλητισμού και τις οριστικές εξελίξεις που θα σηματοδοτήσουν μια ιστορική εξέλιξη με την μπασκετική ΑΕΚ να αποκτά επιτέλους ένα δικό της σπίτι, σε μια περιοχή που πάει για ολική ανάπλαση και αναβάθμιση.

 

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία ( όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και δει το Δικέφαλο το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Να συνεχίσει το σερί νικών και στη Πυλαία θέλει η Βασίλισσα

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει για την 10η αγωνιστική της EKO Basket League (15:30, ERTSports,Basket League Show, …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com