Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αύριο απολογείται η ΑΕΚ!

Αύριο απολογείται η ΑΕΚ!

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα απολογηθεί αύριο στις 16:00 για όσα είναι καταγεγραμμένα στο φύλλο αγώνος του αγώνα κυπέλλου κόντρα στον Άρη.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ και ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα κληθούν να απολογηθούν για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα στη νίκη της ΑΕΚ εναντίων του Άρη για το κύπελλο Ελλάδας. Οι απολογίες τους βασίζονται σε διαφορετικά άρθρα καθώς η ΠΑΕ ΑΕΚ θα απολογηθεί βάση του άρθρου 15, παράγραφος 4β, που προβλέπει πρόστιμο ύψους από 50.000 έως 250.000 ευρώ και ποινή έδρας 2 έως 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών,οπότε τα όσα ακούστηκαν περί κίνδυνου υποβιβασμού δεν ευσταθούν.

Από την άλλη ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα απολογηθεί βάση του άρθρου 12 του Πειθαρχικού Κώδικα που αφορά σε «Ποινές αξιωματούχων ομάδας (χωρίς δικαίωμα να παρευρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο), φιλάθλων και λοιπών προσώπων», με προβλεπόμενες ποινές σε αυτή τη περίπτωση προστίμου ύψους 5.000 ευρώ έως 40.000 ευρώ και απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο ή και τα αποδυτήρια για 15 ημέρες έως 6μήνες. Αν τιμωρηθεί αξιωματούχος, η ΠΑΕ με την οποία συνδέεται τιμωρείται επίσης ως συνυπεύθυνη με πρόστιμο έως 90.000 ευρώ ανάλογα με τη σοβαρότητα του γεγονότος.

 

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Χάνει Παναθηναϊκό ο Μπακάκης

Κάκωση στην ποδοκνημική το δεξί μπακ της ΑΕΚ. Ακόμα ένα πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ μετά …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com