Αρχική / AEKPASSION / Αύριο έρχεται η έκπληξη!

Αύριο έρχεται η έκπληξη!

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης σε συνεργασία με τη φωτογράφο Ιωάννα Μορφινού, ξεκίνησαν ένα project σε συνεργασία με το τμήμα πόλο της ΑΕΚ. Το concept αφορά τα φετινά Χριστούγεννα και το πόλο της ΑΕΚ που δημιουργήθηκε και αγωνίστηκε πέρυσι πρώτη φορά στην Α2 κατακτώντας μάλιστα το πρωτάθλημα και παίρνοντας την άνοδο στην Α1.

Η ιδέα για τη δημιουργία αυτού του project του Κουτλιάνη Κωνσταντίνου, ήρθε για να κάνει τα Χριστούγεννα σας μοναδικά. Πρώτοι σαν AEKPASSION κάναμε αυτή την συνεργασία με αθλήτριες και αθλητές του τμήματος πόλο οι οποίοι θα στείλουν ευχές για τις γιορτές και το τμήμα πόλο της ΑΕΚ. Επίσης εκτός από την ημέρα των Χριστουγέννων το πρωί στις 09:45 σας περιμένει και την παραμονή Πρωτοχρονιάς το πρωί, ακόμα ένα νέο βίντεο με ακόμα πιο διασκεδαστική διάθεση. Αύριο λοιπόν όλοι μπείτε και συντονιστείτε στο ΑΕΚPASSION στη σελίδα μας στο facebook και στο instagram

Εκτός από το βίντεο που θα δείτε, έχουν ξεκινήσει καθημερινά στο instagram αναρτήσεις από έναν έναν αθλητή του τμήματος πόλο για να τους γνωρίσετε, μέσα από την επίσημη φωτογράφιση που κάναμε για την ομάδα πόλο της ΑΕΚ.

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Αντιπρόταση του ΕΣΑΚΕ για Κυριακή, αρνητική η απάντηση της «Βασίλισσας»

Σε μία αντιπρόταση που δεν… στέκει, απάντησε αρνητικά η ομάδα της «Ένωσης». Όπως διαβάσατε πριν …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com