Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Αύριο στις 12:00 η κλήρωση του Basketball Champions League

Αύριο στις 12:00 η κλήρωση του Basketball Champions League

Αύριο η «Βασίλισσα» μαθαίνει τους αντιπάλους της στο BCL της νέας περιόδου.

Η κλήρωση του Basketball Champions League για την περίοδο 2021-2022 θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη (7/7) στις 12 το μεσημέρι στο “Patrick Baumann – House of Basketball” με την ΑΕΚ να περιμένει να μάθει τους αντιπάλους της στην πρώτη φάση της διοργάνωσης.

Η διαδικασία θα μεταδοθεί μέσω του επίσημου καναλιού του BCL στο Youtube και από το επίσημο προφίλ της ΑΕΚBC στο Facebook.

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Μεγάλη ανησυχία στην ΑΕΚ για τον τραυματισμό του Γαλανόπουλου – Ευχάριστα τα νέα για Σιμόες

  Ο Έλληνας διεθνής παραμένει εκτός προπονήσεων  Η κατάσταση με τον τραυματισμό του Κώστα Γαλανόπουλου …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com