Αύριο τα νεότερα για τον τραυματισμό του Κεδέρη

Τη Δευτέρα (06/09) αναμένονται τα αποτελέσματα των εξετάσεων του 27χρονου εξτρέμ.

Ο Χρήστος Κεδέρης αποχώρησε τραυματίας κατά τη διάρκεια της χθεσινής αναμέτρησης με αντίπαλο την Ανόρθωση στα πλαίσα του τουρνουά “Ανδρέας Παπασταμάτης” με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου να κάνουν λόγο για διάστρεμμα στον αστράγαλο.

Ο 27χρονος εξτρέμ υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις, τα αποτελέσματα των οποίων αναμένονται αύριο Δευτέρα (06/09) προκειμένου να γνωστοποιηθεί τόσο το μέγεθος του τραυματισμού όσο και το διάστημα της απουσίας του παίκτη από τα τερέν.

Κυριάκος Μαντζακίδης
Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννημένος στο Περιστέρι, είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου έχοντας μεταπτυχιακό στη Σχολή Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για την ευκαιρία που μου έδωσαν, ώστε να συμπορευτώ μαζί τους σε αυτό το υπέροχο «κιτρινόμαυρο» ταξίδι.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -