Μπακάκης: «Χάσαμε αρκετές ευκαιρίες να τελειώσουμε το ματς, να φτάσουμε στον τελικό του κυπέλλου»

Οι δηλώσεις του ακραίου μπακ του «Δικεφάλου» για την αποψινή αναμέτρηση.

Ο Μιχάλης Μπακάκης δήλωσε πως υπάρχει κούραση σε παίκτες που παίζουν σε συνεχόμενα ματς, μίλησε για τη νίκη, ενώ έκανε λόγο και για το κύπελλο.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Οι καιρικές συνθήκες δεν ήταν για ποδόσφαιρο, ευτυχίσαμε να προηγηθούμε γρήγορα στο σκορ, ο αντίπαλος πήρε λίγο τα πάνω του όταν ισοφάρισε, είχαμε τον έλεγχο και μετά το δεύτερο γκολ προσπαθήσαμε να έχουμε την κατοχή για να κρατήσουμε δυνάμεις. Κρατάμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε.

- Advertisement -

Η ομάδα έχασε αρκετές ευκαιρίες για να τελειώσει το ματς, εμείς δεν ήμασταν τόσο συγκεντρωμένοι και πρέπει να το προσέξουμε και να διορθώσουμε τα λάθη γιατί πιο δυνατές ομάδες μπορεί να μας τιμωρήσουν. Υπάρχει πολύ κούραση, έχουμε και κάποιους τραυματισμούς, πρέπει να κάνουμε καλή αποκατάσταση, πρέπει να δίνουμε όλοι το 100% στο γήπεδο.

Υπάρχουν 6-7 παίκτες που παίζουν συνεχόμενα ματς, σίγουρα υπάρχει κούραση, το ότι στο Καραϊσκάκη δεχτήκαμε τέσσερα γκολ δεν οφείλεται στην κούραση αλλά στην ψυχολογία. Πρέπει να κάνουμε διαχείριση, έχουμε αλλάξει τον τρόπο διαχείρισης και αγώνα με τον αγώνα θα είμαστε καλύτεροι».

Για το Κύπελλο: «Πρέπει να είμαστε διψασμένοι γιατί θέλουμε το τρόπαιο. Θέλουμε την πρόκριση και να φτάσουμε μέχρι τον τελικό».

Στράτος Γυμνάγος
Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -