Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μπακάκης και Τσιντώτας στηρίζουν Νεντελτσιάρου (pics)

Μπακάκης και Τσιντώτας στηρίζουν Νεντελτσιάρου (pics)

Οι Μιχάλης Μπακάκης και Παναγιώτης Τσιντώτας βγήκαν μπροστά και στήριξαν τον συμπαίκτη τους με μήνυμα κατά του ρατσισμού.

Μεγάλη διάσταση πήρε η χθεσινή κίνηση του Νεντελτσιάρου, όπου λίγο πριν την έναρξη του φιλικού με την Αγγλία δεν γονάτισε για το «black lives matter», με την κίνησή του να ξεσηκώνει μεγάλες αντιδράσεις.

Η ΑΕΚ επικοινώνησε με τον παίκτη, ζητώντας εξήγηση για την εν λόγω κίνηση, με τον Ρουμάνο στόπερ να εκφράζει τα δικά του επιχειρήματα. Υπήρξε, ωστόσο, άμεσα η στήριξη προς τον «Νέντε» από τους Μπακάκη και Τσιντώτα, όπου με ποσταρίσματα στα social media έστειλαν αμφότεροι μηνύματα κατά του ρατσισμού.

Δείτε παρακάτω τα post:

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Ευχές της ΚΑΕ στον Μάνι Χάρις

Ο Αμερικανός μπόμπερ γίνεται σήμερα 32 ετών και η ΚΑΕ του ευχήθηκε από τα social …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com