Αρχική / ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ / Μπακάκης: «Κυνηγάμε τον τίτλο μέχρι τέλους, άτυχος ο Αραούχο»

Μπακάκης: «Κυνηγάμε τον τίτλο μέχρι τέλους, άτυχος ο Αραούχο»

Η δήλωση του διεθνούς δεξιού οπισθοφύλακα στην κάμερα της Nova:

«Ήταν ένα δύσκολο ματς, ξέραμε ότι μετά από δύο καλά αποτελέσματα το μυαλό μας θα ήταν εκεί, δουλέψαμε πολύ στο ψυχολογικό κομμάτι και στο πως πρέπει να διαχειριστούμε το παιχνίδι για να πάρουμε τη νίκη. Συνεχίζουμε να κυνηγάμε τον στόχο και στο τέλος θα έρθει ο τίτλος.

Ο Σέρχιο Αραούχο ήταν πολύ άτυχος σήμερα, έχουμε πολλά διαδοχικά παιχνίδια, σε Ελλάδα και Ευρώπη, υπάρχει πίεση, ευτυχήσαμε να σκοράρουμε, ανοίχτηκε ο αντίπαλος αλλά ήμασταν άτυχοι γιατί δεν βάλαμε και δεύτερο τέρμα».

Σχετικά με Βάιος Παπακωνσταντίνου

Βάιος Παπακωνσταντίνου
O Βάιος Παπακωνσταντίνου είναι γεννημένος το 1998 και η καταγωγή του είναι από την Λάρισα. Σπουδάζει στο Τμήμα Διοίκησης Συστημάτων Εφοδιασμού στην Κατερίνη. Παρόλα αυτά η αγάπη του για το ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα για την ΑΕΚ είναι μεγάλη, με αποτέλεσμα να ασχοληθεί με την αρθρογραφία . Μέσα από το ΑΕΚPASSION του δίνεται η δυνατότητα να εκφράσει την άποψη του για την μεγάλη του αγάπη και να συμβάλει στην έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση των φίλων της ομάδας μας. Ο Βάιος είναι ο αρμόδιος για την επεξεργασία και την δημιουργία φωτογραφιών και βίντεο του AEK PASSION.

Ελέγξτε επίσης

Λιβάια: «Δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό με Ολυμπιακό. Η χρονιά δεν σταματάει εδώ»

Ο Μάρκο Λιβάια μιλώντας στην «Live Sport» για το ντέρμπι με Ολυμπιακό, δηλώνει πως η …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com