Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μπακάκης, Λόπες θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την Τούμπα

Μπακάκης, Λόπες θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την Τούμπα

 Οι δύο ακραίοι μπακ της ΑΕΚ, θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν το παιχνίδι της Τετάρτης με τον ΠΑΟΚ.

Η σημερινή προπόνηση των παικτών της ΑΕΚ στα Σπάτα ολοκληρώθηκε, ο Έλντερ Λόπες υποβλήθηκε σε απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος δεν έδειξε κάποια κάκωση, ωστόσο καθώς συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις, ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα. Μόνοι τους γυμνάστηκαν οι Μιχάλης Μπακάκης και Κώστας Γαλανόπουλος. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά. Η αυριανή προπόνηση της ομάδας είναι προγραμματισμένη στις 19:00.

Πριν από την έναρξη της, όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος υποβλήθηκαν στο εβδομαδιαίο τεστ για την ανίχνευση του ιού Covid-19.

Σχετικά με Γιάννης Γρεβενάρης

Γιάννης Γρεβενάρης
Γεννήθηκα στην Έδεσσα τον Μάρτιο του 1976, η αθλητική δημοσιγραφία με ενδιέφερε από μικρή ηλικία (όταν και άρχισα να διαβάζω αθλητικές εφημερίδες και ένα παραπάνω τον Δικέφαλο, το Ευαγγέλιο για εμάς τους φίλους της ΑΕΚ). Tο Ποδόσφαιρο με κέρδισε από την ηλικία των 10 ετών σαν ποδοσφαιριστής έχω αγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες στο Νομό Πέλλας και είχα τη χαρά να έχω στεφθεί Πρωταθλητής στην τοπική ένωση με την ομάδα του Ηρακλή Έδεσσας. Ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω κάτι που ήθελα από μικρό παιδί να ασχολούμαι με το ρεπορτάζ της ΑΕΚ.

Ελέγξτε επίσης

Κυριακή βράδυ στις 21:45 το Ατρόμητος – ΑΕΚ (pic)

Το πλήρες πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής της Super League. Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής ανακοίνωσε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com