Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μπακάκης: «Τα λάθη πληρώνονται, δώσαμε το 100%»

Μπακάκης: «Τα λάθη πληρώνονται, δώσαμε το 100%»

Διαβάστε τα πρώτα λόγια του δεξιού οπισθοφύλακα μετά την ήττα από την Μπάγερν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ξέραμε πως θα είναι δύσκολο, παίζαμε απέναντι σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στον κόσμο, παλέψαμε από το πρώτο λεπτό ως το τελευταίο. Η Μπάγερν σκόραρε σε δυο λεπτά, έτσι είναι αυτές οι ομάδες. Συνεχίζουμε, ευχαριστούμε τον κόσμο για τη στήριξη.

Πιστεύω πως το πρώτο γκολ ήρθε από αναμπουμπούλα, εκεί παίζει ρόλο ο παράγοντας τύχη. Κάπως έτσι ήρθε το γκολ, ενώ στο δεύτερο μας τιμώρησε ο Λεβαντόφσκι. Έτσι είναι τα πράγματα σε αυτόν τον θεσμό, τα λάθη πληρώνονται.

Όλοι παίξαμε όσο μπορούσαμε, δώσαμε το 100%, δεν μας έκανε πολλές φάσεις η Μπάγερν γιατί όλοι αποδώσαμε όσο καλύτερα μπορούσαμε και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Συνάντηση Μελισσανίδη-Τσιγκρίνσκι στα Σπάτα

Ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ ανέβηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων για τον αγιασμό και …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com