Αρχική / ΕΥΡΩΠΗ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μπακασέτας: «Επιβάλαμε τον ρυθμό μας, άδικο το αποτέλεσμα»

Μπακασέτας: «Επιβάλαμε τον ρυθμό μας, άδικο το αποτέλεσμα»

O μεσοεπιθετικός της ΑΕΚ δήλωσε πως η ομάδα ήταν καλύτερη σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και πως μπορεί να συνεχίσει γιατί όπως χαρακτηριστικά είπε: «μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα, γιατί είμαστε όλοι παίκτες με φιλοδοξίες».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήμασταν πολύ ανώτεροι από τον αντίπαλο, σε όλο το παιχνίδι. Επιβάλαμε τον ρυθμό μας. Δείξαμε για 90 λεπτά ότι, παρά τα συνεχόμενα παιχνίδια, δεν έχουμε κανένα πρόβλημα. Είναι πολύ άδικο το αποτέλεσμα.

Θα μου επιτρέψετε να πω ότι και στο πρώτο ημίχρονο, όχι μόνο στο δεύτερο, ήμασταν καλύτεροι. Η Ντιναμό δεν μας έκανε καμία ευκαιρία και από μία δική μας, άτυχη στιγμή, δεχθήκαμε το γκολ. Ίσως δεν ήμασταν τόσο πιεστικοί στο πρώτο 45λεπτο όσο στο δεύτερο.

Δεν μπορεί να μας σταματήσει τίποτα. Η ΑΕΚ συνεχίζει και θα συνεχίσει! Μπορούμε να πετύχουμε μεγάλα πράγματα, γιατί είμαστε όλοι παίκτες με φιλοδοξίες».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Μαύρος: «Πιστεύω πολύ στον Αραούχο – Στέλνει θετικά μηνύματα η ομάδα»

  Ο Θ(ε)ωμάς της ΑΕΚ μίλησε για την φετινή ομάδα της ΑΕΚ Ο λατρεμένος όλων …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com