Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος θυμήθηκαν το Πρωτάθλημα του 2018 (pics)

Μπακασέτας και Λαμπρόπουλος θυμήθηκαν το Πρωτάθλημα του 2018 (pics)

Οι δυο ποδοσφαιριστές δεν ξεχνούν την Πρωταθληματική χρονιά της ΑΕΚ!

Ο Τάσος Μπακασέτας και ο Βασίλης Λαμπρόπουλος αποτέλεσαν δυο σημαντικές και χρήσιμες μονάδες στην ομάδα της ΑΕΚ προ τριετίας, η οποία κατάφερε και έφτασε στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος έπειτα από 24 χρόνια!

Οι δυο αθλητές παρότι δεν έφυγαν από την Ένωση με τον τρόπο που θα τους άξιζε, με τις σημερινές τους αναρτήσεις στα social media αποδεικνύουν πως η αγάπη και ο σεβασμός για όσα έζησαν με το σύλλογο δεν θα «σβήσουν» ποτέ.

Δείτε τις αναρτήσεις:

Σχετικά με Κυριάκος Μαντζακίδης

Κυριάκος Μαντζακίδης
Γεννήθηκα τον Σεπτέμβριο του 1994 στο Περιστέρι Αττικής όπου ζω μέχρι σήμερα. Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στο χώρο της Πληροφορικής. Με οικογενειακές καταβολές από τον Πόντο και παππούδες πρόσφυγες δεν θα μπορούσα να υποστηρίζω άλλη ομάδα πέρα από την προσφυγομάνα ΑΕΚ. Λατρεύω τον αθλητισμό, το ραδιόφωνο και φυσικά τις αθλητικές (κι όχι μόνο) αναλύσεις με επιχειρήματα. Θέλω να συγχαρώ όλα τα παιδιά για την αξιέπαινη προσπάθεια που κάνουν στο aekpassion.gr και να τους ευχαριστήσω για τη δυνατότητα που μου δίνουν να συμπορευτώ μαζί τους!

Ελέγξτε επίσης

Χάντμπολ: Καμία ανησυχία για τον τραυματισμό του Λέμος

Ευχάριστα νέα σχετικά με την κατάστασή του αριστερού ίντερ της ΑΕΚ. Ο Πάτρικ Λέμος αποχώρησε …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com