Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μπακασέτας: «Πολύ σταθερός παίκτης ο Τζαβέλλας, θα ταιριάξει απόλυτα στην ΑΕΚ»

Μπακασέτας: «Πολύ σταθερός παίκτης ο Τζαβέλλας, θα ταιριάξει απόλυτα στην ΑΕΚ»

Ο πρώην μεσοεπιθετικός της Ένωσης αναλύει το αγωνιστικό προφίλ του Γιώργου Τζαβέλλα.

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε στην «Ώρα για Σπορ» για τη μεταγραφή του Τζαβέλλα στην ΑΕΚ. Οι δύο παίκτες υπήρξαν συμπαίκτες στην Αλάνιασπορ, αλλά και στην Εθνική και γνωρίζονται πολύ καλά.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είναι ένας πολύ σταθερός ποδοσφαιριστής. Σταθερός σε απόδοση. Επίσης είναι αυτό που λέμε παίκτης – ομάδας. Βάζει πάντα την ομάδα και τον τρόπο που θα λειτουργήσει καλύτερα και θα πετύχει πράγματα μέσα στο γήπεδο, πάνω απ’ όλα. Φυσικά είναι ένας ποδοσφαιριστής που έχει προσωπικότητα και την βγάζει και μέσα στο γήπεδο στο παιχνίδι της ομάδας. Θα μετρήσει και αυτό στο πόσο μπορεί να βοηθήσει την ομάδα, όπως θα βοηθήσει και η τεράστια εμπειρία που έχει ο Τζαβέλλας. Μπορεί δηλαδή να λειτουργήσει και μέσα στο γήπεδο αλλά και μέσα στα αποδυτήρια, όπως ο Κονέ στην πρωταθληματική σεζόν.

Θεωρώ πως δεν θα έχει καμία διαφορά για τον Τζαβέλλα αν παίζει σε τριάδα ή τετράδα στην άμυνα. Είναι το ίδιο. Και στα δυο συστήματα και στους δυο σχηματισμούς στην άμυνα, μπορεί να ανταποκριθεί εξίσου πολύ καλά, διότι είναι πολύ γρήγορος στις αντιδράσεις του αλλά και πολύ καλός με την μπάλα, ενώ ξέρει να διαβάζει πολύ καλά το παιχνίδι. Νομίζω πως θα ταιριάξει απόλυτα».

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Συνεχίζει το πρόγραμμα αποφόρτισης ο Γαλανόπουλος

  Τι έγινε στη σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ Ο Έλληνας διεθνής χαφ της ΑΕΚ συνεχίζει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com