Αρχική / ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μπακασέτας: «Σαν να μην πέρασε μια μέρα, να κατακτήσουμε ακόμα ένα τίτλο»

Μπακασέτας: «Σαν να μην πέρασε μια μέρα, να κατακτήσουμε ακόμα ένα τίτλο»

Ο Τάσος Μπακασέτας μίλησε για την ανανέωσή του με την Ένωση, για το διάστημα που πέρασε στο οποίο η ΑΕΚ ήταν κάκιστη, αλλά και για τη νέα θέση στην οποία αγωνίζεται, σαν εσωτερικός χαφ δηλαδή, που του αρέσει περισσότερο, όπως είπε, ενώ έκανε λόγο και για τους στόχους της ομάδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Στο τελευταίο δίμηνο ήταν πολύ κακές οι εμφανίσεις μας, το ξέραμε και εμείς οι ίδιοι. Ούτε σε μας άρεσε αυτή η εικόνα. Προσπαθήσαμε να το αλλάξουμε πρώτα μέσα από την προπόνηση. Όταν ήρθε η διακοπή μας έκανε πολύ καλό, έχει παίξει ρόλο και η ψυχολογία και η παραπάνω δουλειά που κάνουμε στο προπονητικό κέντρο. Όλα αυτά, έπαιξαν το καθένα ξεχωριστά τον ρόλο του για να αποδίδουμε όσο θέλουμε και αυτό το ωραίο ποδόσφαιρο που παίζουμε πλέον»

Για την επιστροφή του:

Είναι πολύ ωραία που επέστρεψα. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Ο προπονητής ξέρει ποια είναι η θέση μου και το γνωρίζει πως αισθάνομαι πιο άνετα και πιο όμορφα στον άξονα. Φαίνεται και μέσα στο γήπεδο, δε μου αρέσει να μιλάω μόνο για μένα, όλα τα παιδιά κάνουν εκπληκτική δουλειά μέσα στο γήπεδο.

Για την ανανέωση του:

Τέλος καλό, όλα καλά. Δεν ήταν έτσι ακριβώς οι διαφωνίες που είχαν γραφεί, βοήθησαν και κάποιοι άνθρωποι. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Για τα δυο θετικά αποτελέσματα:

Μας δίνουν πάρα πολύ μεγάλη ώθηση αυτά τα δύο θετικά αποτελέσματα. Σήμερα ευτυχήσαμε να προηγηθούμε νωρίς και θέλω να πω πως η σημερινή νίκη είναι αφιερωμένη σε έναν φίλαθλο της ομάδας, τον Σάββα, που ακολουθούσε πολύ πιστά και πριν από λίγες μέρες έχασε την ζωή του από ένα ατύχημα. Το αφιερώνουμε αυτή τη νίκη με όλη μας την καρδιά και θέλω να πω δύναμη στην οικογένεια.

Για τους στόχους της ομάδας:

Είναι λίγο δύσκολα να μιλάμε για τέτοια πράγματα. Μας είναι πολύ δύσκολο να συζητάμε πως στόχος μας είναι η δεύτερη θέση. Αλλά αυτή είναι η κατάσταση, εκεί μπορούμε να θέσουμε τον στόχο μας. Φυσικά και το Κύπελλο είναι πολύ μεγάλος στόχος για μας, να κατακτήσουμε ακόμα έναν τίτλο.

Σχετικά με Στράτος Γυμνάγος

Στράτος Γυμνάγος
Γεννημένος στη Μυτιλήνη τον Φεβρουάριο του 1994. Με ενδιαφέρει η αθλητική δημοσιογραφία και συγκεκριμένα η ΑΕΚΑΡΑ (ακούω αθλητικές ραδιοφωνικές εκπομπές, κυρίως εκείνες που σχετίζονται με αυτήν), που είναι από τα ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΑ πράγματα στη ζωή μου, η αιτία που είμαι στον κόσμο αυτό, που λέει και το σύνθημα. Επίσης, λατρεύω το ποδόσφαιρο, το οποίο με κέρδισε από πολύ μικρή ηλικία, στο πρακτικό, και αργότερα και στο θεωρητικό κομμάτι. Επιπλέον, μου αρέσει η γυμναστική και τις ελεύθερες ώρες μου ασχολούμαι με αυτήν, καθώς το θεωρώ πολύ σημαντικό για την υγεία. Από ξένα πρωταθλήματα, συμπαθώ το ισπανικό και συγκεκριμένα την Μπαρτσελόνα, την οποία παρακολουθώ μερικές φορές. Στο aekpassion, όπου έμαθα πάρα πολλά, βρίσκομαι σχεδόν τρεις μήνες και θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλα τα παιδιά που με δέχτηκαν σ'αυτή την ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ και μου έδωσαν την ευκαιρία να ασχοληθώ με κάτι που μου αρέσει πολύ, πάνω σ'αυτό που αγαπάω.

Ελέγξτε επίσης

Κλήθηκε στην Εθνική Βοσνίας – Ερζεγοβίνης ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς

Στην Εθνική Βοσνίας – Ερζεγοβίνης ο Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Στις κλήσεις του Βίνκο Μαρίνοβιτς, στην Εθνική …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com