Αρχική / ΒΟΛΕΪ / Μπακοδήμος: «Έχουμε συμφωνήσει με την ΑΕΚ για να αναλάβω το ανδρικό τμήμα»

Μπακοδήμος: «Έχουμε συμφωνήσει με την ΑΕΚ για να αναλάβω το ανδρικό τμήμα»

Ο προπονητής που οδήγησε φέτος το γυναικείο βόλεϊ στη άνοδο στην Α1, μίλησε στην «ΩΡΑ» για το ανδρικό τμήμα της ομάδας που αναμένεται του χρόνου να επαναλειτουργήσει αγωνιζόμενο στην Pre League, με τον ίδιο να είναι ο προπονητής που θα αναλάβει την ομάδα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Έχουμε συμφωνήσει με την ΑΕΚ για να είμαι στο ανδρικό τμήμα που επανέρχεται δυναμικά. Πετύχαμε τον στόχο μας στις γυναίκες, θεωρώ πως βοήθησα όσο μπορούσα, όλοι λειτουργήσαμε επαγγελματικά και πλέον κοιτάμε τον επόμενο στόχο. Φιλοσοφία μου είναι πως η ΑΕΚ πρέπει να λειτουργεί ενιαία και αυτό κάνουμε και με τις ακαδημίες, χωρίς διαχωρισμούς».

Για τον σχεδιασμό είπε: «Οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες. Προχωράμε με πολύ προσεκτικά βήματα. Θα δώσουμε ευκαιρίες σε πολλά παιδιά από τις ακαδημίες μας που είναι διεθνείς και έχουν προοπτικές. Στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε μια δυνατή, ανταγωνιστική ομάδα με μέλλον αλλά κυρίως οι κινήσεις που θα γίνουν θα είναι μελετημένες. Αν μέσα από την παρουσία μας στο γήπεδο, δείξουμε πως έχουμε τις δυνατότητες τότε σίγουρα θα κυνηγήσουμε την άνοδο. Ο σχεδιασμός προχωράει και σύντομα θα υπάρξουν οριστικές ανακοινώσεις».

Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις για να βρει την έδρα που θα φιλοξενήσει την ομάδα την νέα σεζόν, μια ομάδα η οποία αναμένεται να είναι νεανική δίνοντας έμφαση στους αθλητές των ακαδημιών της.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Το εξαιρετικό γκολ-φάουλ του Γκαρσία κόντρα στον Άρη ψηφίστηκε ως Best Goal (pic)

Όγδοο συνολικά βραβείο για την ΑΕΚ, δεύτερο για Γκαρσία. Ακόμα ένα βραβείο Best Goal καταλήγει …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com