Μπαλτάκος: «Πόλεμος για να μην γίνει ο τελικός, θα εξεταστεί το ενδεχόμενο να υπάρχουν μαθητές»

Διαβάστε τις δηλώσεις του Προέδρου της ΕΠΟ σχετικά με τη διεξαγωγή του τελικού Κυπέλλου στο Βόλο.

Αναλυτικά όσα είπε ο Παναγιώτης Μπαλτάκος στο Metropolis FM:

«Ανακουφισμένος δεν αισθάνομαι, δεν είχα κάποια ιδιαίτερη αγωνία γιατί αργά ή γρήγορα θα υπήρχε λύση για τον τελικό Κυπέλλου. Η προκήρυξη έγινε πέρυσι τον Αύγουστο, είχαμε το αίτημα του ΠΑΟΚ για να μην παίζει συνεχώς στην Αθήνα. Οπότε όταν παίζει μια ομάδα της Θεσσαλονίκης να γίνεται ο τελικός στο μέσον της απόστασης και το πιο κατάλληλο γήπεδο που μπορούσε να γίνει ήταν το Πανθεσσαλικό. Η ανακοίνωση που βγάλαμε για το ποιος δεν ήθελε να γίνει ο τελικός στην Ελλάδα, οι λεπτομέρειες θα δοθούν μετά τον τελικό του Κυπέλλου γιατί δεν θέλω να δυναμιτίσω το κλίμα. Δεν ήταν ευθύνη της ΕΠΟ όσα έγιναν».

Για την περίπτωση της Κύπρου: «Οι ομοσπονδίες μιλάνε μεταξύ τους, εμείς δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε με την αστυνομία μιας χώρας ή την πυροσβεστική. Εμείς μιλάμε μεταξύ ομοσπονδιών. Από πέρυσι είχαμε μιλήσει με την κυπριακή ομοσπονδία και μας είπε πως η κυπριακή αστυνομία θα θέσει όρους. Εμείς είχαμε συμφωνήσει και μετά η κυπριακή αστυνομία ζήτησε στοιχεία από την Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Η Ελληνική Αστυνομία έδωσε κάποια στοιχεία και με αυτά έφερε την Κυπριακή Αστυνομία σε σημείο να δηλώνουν πως δεν μπορούν να δεχθούν τον τελικό στη Λευκωσία».

- Advertisement -

Για τις λεπτομέρειες του τελικού: «Θα πάρει 20 προσκλήσεις η κάθε ομάδα, 50 οι χορηγοί και το ΔΣ της ΕΠΟ. Θα εξεταστεί το ενδεχόμενο παρουσίας μαθητών κάτω των 13 ετών».

Για την προκήρυξη: «1000% θα αλλάξουμε την προκήρυξη την επόμενη χρονιά και η Εκτελεστική Επιτροπή θα αποφασίζει αναλόγως τις ομάδες που θα είναι φιναλίστ. Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πέρυσι που έγινε η προκήρυξη, θα υπήρχε τέτοια αντίδραση και τέτοιος πόλεμος για να μην γίνει ο τελικός».

Για την τοξικότητα του ελληνικού ποδοσφαίρου: «Δε νομίζω πως όλα αυτά έχουν σχέση με την τοξικότητα που υπάρχει στο ποδόσφαιρο, δεν θέλω να μπω σε τέτοια κουβέντα πριν τελειώσει ο τελικός. Όταν τελειώσει ο τελικός, τότε είμαστε εδώ για να ξανασυζητήσουμε».

 

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -