Μπάνκι: «Χαρούμενος για την νίκη, ευτυχώς δεν επηρέασε η κούραση»

Συνεχάρη τους παίκτες του ο Λούκα Μπάνκι για τη νίκη κόντρα στον Ήφαιστο, ενώ στάθηκε στην κούραση που νιώθουν οι παίκτες και τη πολύτιμη διακοπή.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για τη σημερινή νίκη. Ήταν ο καλύτερος τρόπος να τελειώσουμε αυτή τη δύσκολη περίοδο και να δώσουμε στους παίκτες χρόνο να ξεκουραστούν. Ό,τι έκαναν από την αρχή της σεζόν είναι ξεχωριστό. Δεν έχουμε κάνει ούτε μία προπόνηση με όλη την ομάδα μαζί, δεν έχουμε παίξει ούτε ένα παιχνίδι με το ρόστερ που υπολογίζαμε από το καλοκαίρι. Κάθε παιχνίδι προσπαθούμε να ξαναχτίσουμε τη χημεία της ομάδας, αλλά με προσπάθεια να βελτιωνόμαστε μέρα με τη μέρα. Όπως είπα στους παίκτες παρουσιάζοντας τον σημερινό αγώνα, αυτός ήταν μάλλον ο πιο δύσκολος αγώνας μας ως τώρα. Οι παίκτες ένιωθαν κουρασμένοι, ίσως εξοντωμένοι, η τελευταία περίοδος μας γέμισε στρες.

Η νίκη αυτή είναι η καλύτερη δήλωσή μας. Θέλαμε να πολεμήσουμε ακόμα και σε μια τέτοια βραδιά, όπου η επίθεση δεν ήταν τόσο αποδοτική και η άμυνα επίσης, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια και δώσαμε στον αντίπαλο 20 βολές, πολλές εκ των οποίων από αχρείαστα φάουλ. Αυτό σημαίνει ότι τα κορμιά των παικτών ήταν κουρασμένα. Επιστρέψαμε από τα αποδυτήρια έτοιμοι και επιθετικοί.

- Advertisement -

Πήραμε τη νίκη από την πολύ καλή προσπάθεια όλων. Δεν υπάρχει κάποιος που να ξεχώρισε ιδιαίτερα, αλλά όλοι έβαλαν το χεράκι τους για να πάρουμε το παιχνίδι».

-Για τον τραυματισμό του Ράταν Μέις:

«Ο δικός μας γιατρός λέει ότι την άλλη εβδομάδα θα είναι καλά, οπότε θα μπορεί να παίξει. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πάει, διότι αυτό λένε οι κανονισμοί. Πρέπει να τον δουν και οι άνθρωποι της ομοσπονδίας του Καναδά και να αποφασίσουν».

-Για τους διεθνείς Λαρεντζάκη, Γιαννόπουλο και Ματσιούλις:

«Είναι η πιο μεγάλη τιμή για κάθε αθλητή να παίζει στην Εθνική ομάδα της χώρας του. Κι εμείς χαιρόμαστε για αυτά τα παιδιά, αλλά παράλληλα κάνουμε και το σταυρό μας να παίξουν, να μην πάθουν τίποτα και να επιστρέψουν υγιείς σε μας».

Θοδωρής Μιμίκος
Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του site φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -