Αρχική / ΜΠΑΣΚΕΤ / Μπανκι: Πολύ σημαντική νίκη

Μπανκι: Πολύ σημαντική νίκη

Πολύ σημαντική νίκη που επιβεβαιώνει την καλή δουλειά που γίνεται αλλα και που προσδίδει αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Τάδε Έφη ο Λούκα Μπάνκι αμέσως μετά τη λήξη του παιχνιδιού στην κάμερα της ΕΡΤ.

Αναλυτικά:

Ο Λούκα Μπάνκι αμέσως μετά την λήξη του ματς της ΑΕΚ με τον Άρη μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ για το παιχνίδι και τόνισε πως η νίκη της Ένωσης ήταν πολύ σημαντική, δεδομένου ότι υπήρξε ένα μεγάλο διάστημα διακοπής και οι ομάδες δεν ήξερες τι ρυθμό θα έχουν, ωστόσο τόνισε την σπουδαιότητα της νίκης της Ένωσης παρά τα λάθη που έγιναν στο τέλος

«Ο λόγος που η νίκη αυτή είναι σημαντική ήταν πως και οι δύο ομάδες προέρχονταν από ένα μεγάλο διάστημα διακοπής. Τις περισσότερες περιπτώσεις ο ρυθμός και η ταυτότητα μίας ομάδας μπορεί να καταστραφεί. Ειδικά για μια ομάδα που είχε ένα σερί 6 νικών, είχαμε 4 παίκτες στην εθνικές και αυτό μας στοίχισε.

Η ποιότητα του παιχνιδιού μας δεν ήταν αυτή που θέλαμε, αλλά ο Άρης ήταν μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα. Είπα στους παίκτες ότι μου άρεσε η νίκη αυτή για το μομέντουμ που θέλουμε να έχουμε. Το να έχεις 6 παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων και να ελέγχεις τα ριμπάουντ ήταν πολύ σημαντικό».

Για την έλλειψη ρυθμού και τη διαφορά που χάθηκε: «Δεν νομίζω πως αυτός ήταν ο λόγος που πήγε εκεί το παιχνίδι. Δεν νομίζω πως ήταν αυτή η αιτία. Το ότι χάσαμε τη διαφορά είχε να κάνει με τη διαφορά των επιλογών του Άρη σε άμυνα και επίθεση και έτσι χάσαμε τη συγκέντρωσή μας στα κρίσιμα, αλλά κρατήσαμε ένα καλό ποσοστό στις βολές».

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Ενημέρωση για τα εισιτήρια του ματς ΑΕΚ – Προμηθέας

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com