Αρχική / ΚΥΠΕΛΛΟ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Μπάρκας: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, συγγνώμη για το γκολ που δέχτηκα»!

Μπάρκας: «Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, συγγνώμη για το γκολ που δέχτηκα»!

Ο καλύτερος και ίσως ο μοναδικός παίκτης που σώθηκε από την κάκιστη εμφάνιση της ΑΕΚ ζήτησε συγγνώμη για το πρώτο γκολ που δέχτηκε από το φάουλ του Βιειρίνια!

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Με το αν δεν πάμε ποτέ μπροστά, να δώσω συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που άξιζε το Κύπελλο με την σημερινή του εμφάνιση. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά, κλείσαμε επιτυχημένα νομίζω τη φετινή σεζόν αλλά με πικρία που χάσαμε αυτόν τον τίτλο. Είμαστε ευχαριστημένοι με το πρωτάθλημα, σίγουρα όχι ευχαριστημένοι με την σημερινή εμφάνιση αλλά πρέπει να συνεχίσουμε. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους συμπαίκτες μου και τους φιλάθλους γιατί έχω ευθύνη στο γκολ που δέχθηκα από φάουλ, ο ΠΑΟΚ άξιζε τον τίτλο με την εμφάνιση που πραγματοποίησε και θέλω να του δώσω συγχαρητήρια»

Σχετικά με Θοδωρής Μιμίκος

Θοδωρής Μιμίκος
Ο Θοδωρής Μιμίκος γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1998. Σπουδάζει στο Τμήμα Μηχανικών Αυτοματισμού στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και τα επόμενα χρόνια θα ασχοληθεί επαγγελματικά με την αθλητική δημοσιογραφία, που είναι και το όνειρό του. Βρίσκεται στο AEKPASSION από την πρώτη ημέρα της δημιουργίας του και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη του σάιτ φροντίζει για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωσή σας.

Ελέγξτε επίσης

Επιστρέφουν εποχές 2006 στο ΟΑΚΑ!

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ύστερα από περίπου 12 χρόνια έλαβε μια σημαντική πρωτοβουλία για τον καθ’ …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com