Μπάσκετ: Διαγωνισμός για τα 60 εισιτήρια διαρκείας που αγόρασε οπαδός της ομάδας

Αναλυτικά όλες οι λεπτομέρειες.

Η AEK Betsson BC κάνοντας πράξη την επιθυμία του φλογερού συνοπαδού μας από τη Μύκονο, ο οποίος αγόρασε για ακόμη μία σεζόν 60 εισιτήρια Διαρκείας για να διανεμηθούν ως δώρο σε ανέργους και φοιτητές, ανακοινώνει τη διαδικασία συμμετοχής στο διαγωνισμό.

Τα εισιτήρια θα δοθούν έπειτα από κλήρωση, ανάμεσα στους συμμετέχοντες του διαγωνισμού.

Πώς θα λάβεις μέρος;

- Advertisement -

Σχολίασε κάτω από αυτό το post! Τόσο απλά. Τα σχόλια στο post θα κλειδώσουν την Τετάρτη 30/10.

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια δεν επιχορηγείται, υποστηρίζεται ή διεξάγεται από το Instagram ούτε συνδέεται μαζί του με οποιονδήποτε τρόπο. Με τη συμμετοχή σας στο Giveaway, δηλώνετε ότι το Instagram απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη για τη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια.

Καλή επιτυχία σε όλους!

*Για ανέργους: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και φωτοτυπία Δελτίου ανεργίας ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) με σημερινή ημερομηνία.

*Για φοιτητές: Ονοματεπώνυμο, ΑΜΚΑ και βεβαίωση σπουδών με πρόσφατη (έως μήνα).

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη AEK BC (@aekbc)

Νίκος Ψημμένος
Νίκος Ψημμένος
Είμαι γεννημένος το 2001 και σπουδάζω οικονομικά. Το γεγονός οτι ξεκίνησα στα 21 μου τα πρώτα δημοσιογραφικά μου βήματα ίσως και να μην είναι τόσο τυχαίο. Με μακρινές ρίζες από Μ. Ασία δεν υπήρχε περίπτωση να υποστηρίζω οποιαδήποτε άλλη ομάδα. Αυτό που ήθελα πάντα είναι να έχω άμεση ενασχόληση με την ΑΕΚ και να μπορώ να μοιράζομαι με τον κόσμο τη γνώμη μου. Στο AEKPASSION.gr κατάφερα ακριβώς αυτό και οφείλω σε όλους ένα μεγάλο ευχαριστώ!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -