Αρχική / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Μπάσκετ: προπονήσεις εκτός Κλειστού Άνω Λιοσίων λόγω ηλεκτρολογικής βλάβης

Μπάσκετ: προπονήσεις εκτός Κλειστού Άνω Λιοσίων λόγω ηλεκτρολογικής βλάβης

Αναστάτωση για την ομάδα που αναγκάζεται να μετακομίσει προσωρινά σε άλλα γήπεδα για τις προπονήσεις της. 

Τις τελευταίες δύο ημέρες το κλειστό δεν έχει ρεύμα λόγω μίας βλάβης στο δίκτυο. Σύμφωνα με τους ανθρώπους της Ένωσης, αυτό είναι ένα πρόβλημα που είναι γνωστό στην ομάδα από όταν μπήκε στο γήπεδο, καθώς οι καλωδιώσεις ήταν αρκετών χρόνων και ήθελαν επιδιόρθωση.

Η εξέλιξη αυτή έχει σαν αποτέλεσμα η ομάδα να μετακομίσει προσωρινά στο ΟΑΚΑ για τις προπονήσεις, ενώ αναμένεται να χρησιμοποιήσει και το γήπεδο του Αμαρουσίου. Το θετικό στην όλη υπόθεση είναι ότι το επόμενο παιχνίδι για την ομάδα είναι εκτός έδρας στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ και έτσι θα υπάρχει όλος ο χρόνος για να διορθώθεί η βλάβη αυτές τις μέρες, ώστε να μην υπάρχει πρόβλημα στους κρίσιμους αγώνες playoff που ακολουθούν.

Σχετικά με Μπάμπης Εγγλέζος

40 χρόνια ζωής, 40 χρόνια ΑΕΚτζής! Όταν με ρώταγαν παιδί, τί θέλω να γίνω, τους έλεγα να δουλεύω στην ΑΕΚ. Πρώτη επιλογή για σπουδές η δημοσιογραφία, με απώτερο στόχο, τί άλλο, το ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Αλλιώς τα έφερε η ζωή και τώρα, με λίγα χρόνια καθυστέρηση, ερασιτεχνικά πλέον, το όνειρο γίνεται πραγματικότητα. Αφού έτσι κι αλλιώς, όλη μέρα ήμουν μπροστά σε μια οθόνη και διάβαζα για την ΑΕΚ, τώρα το κάνω και για το ΑΕΚpassion. Και η ικανοποίηση είναι μεγάλη.

Ελέγξτε επίσης

Συμφώνησε να αποχωρήσει ο Πινέδα από τη Θέλτα

Απομένει πλέον η ανακοίνωση από τον ισπανικό σύλλογο, όπως φαίνεται. Όπως όλα δείχνουν, παρελθόν θα …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com