Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Μπαίνουν καθίσματα στα Σπάτα! (pics)

Μπαίνουν καθίσματα στα Σπάτα! (pics)

Τα έργα πλέον είναι κάτι σαν συνώνυμο με τον σύλλογο ο οποίος αλλάζει ριζικά σε όλα τα επίπεδα. Σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ μας βάζει στα Σπάτα και τα έργα που γίνονται εκεί στο γήπεδο και τα αποδυτήρια. 

Ακόμα ένα έργο που έχει βάλει στόχο να τελειώσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι το γήπεδο στα Σπάτα, στο οποίο θα αγωνίζεται η Β’ ομάδα της ΑΕΚ αλλά και θα μπορεί να προπονηθεί ανά πάσα στιγμή όλη η ομάδα. Το γήπεδο στα Σπάτα έχει αναβαθμιστεί κατά πολύ και πλέον παίρνει τη μικρογραφία της Αγιάς Σοφιάς. Σήμερα έγινε η τοποθέτηση καθισμάτων στις κερκίδες ενώ ταυτόχρονα γίνεται προετοιμασία για τον χλοοτάπητα, ενώ στις κερκίδες ήδη υπάρχει το κουβούκλιο που θα φιλοξενεί τους δημοσιογράφους.

Μια ακόμα σημαντική αναβάθμιση είναι αυτή των αποδυτηρίων και των κοινόχρηστων χώρων για τους αθλητές, δηλαδή αποδυτήρια και μπάνια. Όλα σε κιτρινόμαυρο χρώμα και άκρως εντυπωσιακά είναι έτοιμα σχεδόν στο 100%.

Πάρτε μια γεύση από όλα όσα ετοιμάζει η ΠΑΕ ΑΕΚ:

 

 

 

 

Σχετικά με Κωνσταντίνος Κουτλιάνης

Ο Κωνσταντίνος Κουτλιάνης, σπούδασε αθλητική δημοσιογραφία και αποφοίτησε το 2018. Το 2019 πραγματοποίησε την 6μηνη πρακτική του άσκηση στην ΕΡΤ3 στη Θεσσαλονίκη. Είναι δημιουργός και συντάκτης του αθλητικού site Kseperasetous.com. Έχει εργαστεί επίσης και σε άλλο αθλητικό site, για 3 χρόνια αρθρογραφούσε σε μουσικό blog και συνεργάζεται με ραδιοφωνικό σταθμό. Διαχειρίζεται τα social media,αρθογραφεί και κάνει συνεντεύξεις για το AEKPASSION ως μέλος του.

Ελέγξτε επίσης

Παραμένει στην ΑΕΚ ο Παπαδιονυσίου

Ο Τάσος Παπαδιονυσίου συμφώνησε με την «Ένωση» και θα συνεχίσει να φοράει τα «κιτρινόμαυρα». Μετά …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com