Αρχική / ΓΗΠΕΔΟ / Μπήκαν τα πρώτα κεφάλαια για την «Αγιά Σοφιά»

Μπήκαν τα πρώτα κεφάλαια για την «Αγιά Σοφιά»

Μπήκαν τα πρώτα χρήματα από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 20 εκατ. ευρώ που είχε προκηρύξει η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης, μαζί με τους ανθρώπους που βρίσκονται στο πλευρό του για τη χρηματοδότηση της “Αγιάς Σοφιάς” έχουν φροντίσει ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα και τις προηγούμενες μέρες κατέβαλαν ένα σημαντικό μέρος από την ΑΜΚ ύψους 20 εκατ. ευρώ που είχε προκηρύξει η ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924 ΑΕ, σύμφωνα με τη “Live Sport”.

Από το συνολικό ποσό της συγκεκριμένης αύξησης μετοχικού κεφαλαίου, τα 15 εκατ. ευρώ θα προέρχονται από τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ, τα τέσσερα από τους Πόλυ Χατζηιωάννου και Πέτρο Παππά, ενώ 1 εκατ. ευρώ θα βάλει ένας ένθερμος φίλος της Ένωσης που δεν θέλει να γίνει γνωστό το όνομά του.

Το επόμενο διάστημα δε, θα ακολουθήσει και η δεύτερη κατάθεση, που θα είναι περίπου ισόποση, ώστε να καλυφθεί το μεγαλύτερο μέρος των κεφαλαίων που απαιτείται για την υλοποίηση του έργου.

 

Σχετικά με Μιχάλης Μικελλής

Μιχάλης Μικελλής
Ένας εραστής της μεγάλης ιδέας που λέγεται ΑΕΚ. Ακόλουθος της μια ζωή όπου και αν παίζει σε οποιοδήποτε άθλημα. Με αξίωσε ο καλός ΘΕΟΣ να δημιουργήσω με τον Τάσο Κυριτζόγλου, αλλά και με όλους τους συνεργάτες μου, αυτόν το κιτρινόμαυρο μετερίζι στο ιντερνετικό αέρα, το AEKpassion.gr, για να υπάρχει μια φωλιά για όλους τους Ενωσίτες ανά τον κόσμο και να μιλάει μονάχα για ΑΕΚ για να ενημερώνεται (Α)ληθινά (Ε)γκυρα (Κ)αθαρά, για την μεγαλύτερη ομάδα του κόσμου.

Ελέγξτε επίσης

Η Αγιά Σοφιά συνεχίζει την ανέγερσή της

Βίντεο από τα έργα στο Ναό. Δείτε το βίντεο :

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com