Αρχική / Αρχική Σελίδα / Μπογέ, Πόνσε και Άλεφ πανέτοιμοι για να βοηθήσουν!

Μπογέ, Πόνσε και Άλεφ πανέτοιμοι για να βοηθήσουν!

Οι πληροφορίες που ούτως ή άλλως βγαίνουν και από τα πρωτοσέλιδα του σημερινού αθλητικού τύπου, θέλουν τους τρείς να μην μπορούν να περιμένουν για να “ριχτούν” στην αγωνιστική δράση, μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Το πολύ ευχάριστο για την ομάδα είναι ότι όπως φαίνεται και οι τρείς τους βρίσκονται σε κορυφαία φυσική κατάσταση, κάτι που χαροποιεί ιδιαιτέρως το τεχνικό τιμ της ομάδας.

Η αναμονή όλων μας πλέον για το αυριανό φιλικό κόντρα στην Γαλατασαράι, αρχίζει και γίνεται ασφυκτική, καθώς σε αυτό το ένα και μοναδικό φιλικό παιχνίδι έμελλε να δούμε όλη την ομάδα μαζί, πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι κόντρα σε Σέλτικ ή Ρόζεμποργκ.

Ακριβώς λόγω αυτής της τυπικής αβεβαιότητας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με στόχο περισσότερο να δει τι μπορούν να προσφέρουν οι “καινούργιοι” και που, αλλά και να τσεκάρει τον βαθμό ετοιμότητας και αφομοίωσης της ποδοσφαιρικής του φιλοσοφίας απο ολόκληρη την ομάδα, παρά να κάνει τη συγκεκριμένη αναμέτρηση μια “προσομοίωση” του τρόπου που θα αγωνιστεί η Ένωση, στο πρώτο εκτός έδρας επίσημο παιχνίδι.

Στα θετικά λογίζεται ότι οι πρωταθλητές Τουρκίας είναι σίγουρα καλύτερη και απο τις δυο υποψήφιες αντιπάλους της ομάδας μας στις 8/8 και αυτό θα ωθήσει τους κιτρινόμαυρους στο σύνολο τους, να βγάλουν αρκετή ενέργεια για τα δεδομένα της εποχής.

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Ουζουνίδης: «Γελοίες τέτοιες αποφάσεις. Κοιτάζουμε ήδη παίκτες για τον Γενάρη»

Η συνέντευξη Τύπου του Εβρίτη τεχνικού. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε στην ποινή-σκάνδαλο, έκανε λόγο για …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com