Μπουζόν: «Ανυπομονούμε να αρχίσει το πρωτάθλημα»

Διαβάστε τις δηλώσεις του τεχνικού της «Ένωσης» ενόψει της πρεμιέρας στη Handball Premier, όπου η ΑΕΚ φιλοξενείται την 1η αγωνιστική από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας.

Αντίστροφα μετράει το τμήμα χάντμπολ της ΑΕΚ για να ξεκινήσει τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Handball Premier για την αγωνιστική περίοδο 2024-2025. Στην πρώτη στροφή του Νέου πρωταθλήματος η ΑΕΚ θα φιλοξενηθεί από τον Ιωνικό Νέας Φιλαδέλφειας το Σάββατο (21/9, 18:00).

Ο προπονητής του «Δικεφάλου» στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ερασιτεχνικής το «aek.gr» υπογράμμισε την ανυπομονησία όλης της ομάδας να ξεκινήσει το πρωτάθλημα και το σύνολο να βελτιώνεται όλο και περισσότερο σε κάθε επίσημο παιχνίδι της ομάδας.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μπουζόν στο «aek.gr»: «Ανυπομονούμε να ξεκινήσει το Πρωτάθλημα, ακόμα και αν ακόμα έχουμε περιθώρια να βελτιώσουμε τις αδυναμίες μας. Είναι ώρα να αρχίσουμε, μιας και ξεκινήσαμε 1 Αυγούστου την προετοιμασία και έχει… τραβήξει πολύ. Οι παίκτες θέλουν τώρα να παίξουν επίσημα παιχνίδια και την ίδια στιγμή να συνεχίσουν να προπονούνται για να γίνουν ακόμα καλύτεροι ως σύνολο με τους παίκτες που ήρθαν προς το φινάλε της προετοιμασίας».

Πολύαρχος Καπάλας
Πολύαρχος Καπάλας
Γεννημένος το 2002 στην περιοχή Τούμπα στην Θεσσαλονίκη. Σπουδάζω στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ του ΑΠΘ. Σκοπός μου είναι να ασχοληθώ ενεργά με την αθλητική δημοσιογραφία και ευχαριστώ την οικογένεια του AEKPASSION που μου έδωσε την ευκαιρία να είμαι ένας από τους συντελεστές του. Άλλωστε δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικό για μένα αφού τα γράμματα Α.Ε.Κ. αντιπροσωπεύουν τα πάντα στην ζωή μου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -