Μπρινιόλι: «Εκεί θα κριθεί το ντέρμπι με την ΑΕΚ»

Τι είπε ο Ιταλός τερματοφύλακας ενόψει του αυριανού ντέρμπι ανάμεσα στο «τριφύλλι» και την «Ένωση».

Αύριο το βράδυ, οι «κιτρινόμαυροι» δοκιμάζονται στην έδρα του Παναθηναϊκού στο κρισιμότερο ματς της σεζόν, με τον τερματοφύλακά του, Αλμπέρτο Μπρινιόλι, να μιλά στην κάμερα της Cosmote TV ενόψει αυτού.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

-Τι σκέφτεται για το ματς:

- Advertisement -

«Ξέρουμε ότι θα είναι ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και η σκέψη μας θα πρέπει να είναι μόνο σε όσα γίνονται μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Χρειάζεται να κάνουμε καλή δουλειά με τη μπάλα, να έχουμε συγκέντρωση, να έχουμε διαύγεια. Όλη η ομάδα να είναι εστιασμένη στον αγώνα και επαναλαμβάνω να μην δώσουμε καμία σημασία στο τι γίνεται έξω από τον αγωνιστικό χώρο».

-Για το τι περιμένει από το παιχνίδι:

«Νομίζω ότι θα γίνει ένα ανοιχτό παιχνίδι, καθώς και οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν για να πάρουν τη νίκη. Πιστεύω λοιπόν, πως η ομάδα που θα έχει τη μεγαλύτερη προσωπικότητα, τη μεγαλύτερη θέληση, τη μεγαλύτερη όρεξη, τη μεγαλύτερη επίσης ένταση στις μονομαχίες ένας εναντίον ενός, που δεν θα κάνει λάθη και δεν θα φοβηθεί, θα είναι η ομάδα η οποία θα κυριαρχήσει. Αυτά είναι τα πιο σημαντικά στοιχεία για τον αγώνα της Κυριακής, αν και δεν τελειώνουν όλα σ’ αυτό το παιχνίδι, μιας και υπολείπονται άλλοι τρεις αγώνες. Άρα το συγκεκριμένο δεν πρόκειται να είναι το τελευταίο παιχνίδι στο πρωτάθλημα»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -