Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Calciomercato: Στο μπλοκάκι του Μόντσι ο Γαλανόπουλος!

Calciomercato: Στο μπλοκάκι του Μόντσι ο Γαλανόπουλος!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου ιταλικού Calciomercato, ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα έχει σε πολύ ψηλή θέση στο μπλοκάκι του όπου κρατάει τους υποψήφιους για μεταγραφή στον σύλλογο της Ρώμης, χωρίς να αποκλείουν να θελήσει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση εμπλέκοντας και την υπόθεση Έκι Πόνσε μέσα στα ανταλλάγματα της.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του διεθνή μέσου της Ένωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη σύμφωνα με το Calciomercato, δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον τεχνικό διευθυντή των “τζιαλορόσι” καθώς και σε πολλούς άλλους συλλόγους της Ευρώπης όπως ισχυρίζεται πάντα το ιταλικό μέσο.

Η Ρόμα και ο Μόντσι νιώθουν ότι μπορούν να είναι αυτοί που μπορούν να έχουν το ισχυρότερο έρισμα σε περίπτωση πώλησης του Κώστα Γαλανόπουλου καθώς η ΑΕΚ έχει ανοιχτό μεταγραφικό ζήτημα μαζί τους μετά τον δανεισμό του Πόνσε. Όπως αναφέρει πάντα το εν λόγω αθλητικό ενημερωτικό μέσο δεν αποκλείεται να γίνουν διαπραγματεύσεις που θα εμπλέκουν και αυτή την υπόθεση ώστε να ικανοποιηθούν και οι δύο πλευρές και η μεταγραφή να επιτευχθεί.

Σχετικά με Θοδωρής Καρασούλης

Θοδωρής Καρασούλης
Ο Θοδωρής Καρασούλης είναι γεννημένος τον Ιανουάριο του 1976. Στα 42 χρόνια της ζωής του έχει "γράψει" πολλά χιλιόμετρα για την ΑΕΚ. Μεταξύ διαφόρων ενασχολήσεων που είχε στο παρελθόν, πλέον εργάζεται τα τελευταία 12 χρόνια ως συντονιστής Οδικής Βοήθειας σε μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία. Μεταξύ άλλων σπουδών είναι και απόφοιτος ΙΕΚ αθλητικής δημοσιογραφίας. Δημοσιογράφος δεν έγινε, αλλά πάντα τον τρώει το σαράκι να εκφράζεται για τα κοινά της ΑΕΚ, κάτι που φιλοδοξεί, παράλληλα με την καλύτερη του προσπάθεια για την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση σας, να κάνει και μέσα από αυτόν τον φιλόξενο για την ομάδα μας χώρο.

Ελέγξτε επίσης

Οι προτάσεις της ΑΕΚ για τις πειθαρχικές αποφάσεις

Η εφημερίδα “Live Sport” σε σημερινό ρεπορτάζ της καταγράφει τις προτάσεις της Ένωσης στις αλλαγές …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com