Αρχική / ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ | ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ / Calciomercato: Στο μπλοκάκι του Μόντσι ο Γαλανόπουλος!

Calciomercato: Στο μπλοκάκι του Μόντσι ο Γαλανόπουλος!

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του έγκυρου ιταλικού Calciomercato, ο τεχνικός διευθυντής της Ρόμα έχει σε πολύ ψηλή θέση στο μπλοκάκι του όπου κρατάει τους υποψήφιους για μεταγραφή στον σύλλογο της Ρώμης, χωρίς να αποκλείουν να θελήσει να κινηθεί προς αυτή την κατεύθυνση εμπλέκοντας και την υπόθεση Έκι Πόνσε μέσα στα ανταλλάγματα της.

Οι πολύ καλές εμφανίσεις του διεθνή μέσου της Ένωσης σε Ελλάδα και Ευρώπη σύμφωνα με το Calciomercato, δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τον τεχνικό διευθυντή των “τζιαλορόσι” καθώς και σε πολλούς άλλους συλλόγους της Ευρώπης όπως ισχυρίζεται πάντα το ιταλικό μέσο.

Η Ρόμα και ο Μόντσι νιώθουν ότι μπορούν να είναι αυτοί που μπορούν να έχουν το ισχυρότερο έρισμα σε περίπτωση πώλησης του Κώστα Γαλανόπουλου καθώς η ΑΕΚ έχει ανοιχτό μεταγραφικό ζήτημα μαζί τους μετά τον δανεισμό του Πόνσε. Όπως αναφέρει πάντα το εν λόγω αθλητικό ενημερωτικό μέσο δεν αποκλείεται να γίνουν διαπραγματεύσεις που θα εμπλέκουν και αυτή την υπόθεση ώστε να ικανοποιηθούν και οι δύο πλευρές και η μεταγραφή να επιτευχθεί.

Σχετικά με admin

Ελέγξτε επίσης

Ο κανόνας του ”1-0”

Ο κανόνας του ”1-0” ίσχυσε για άλλη μια φορά στο Περιστέρι! Η νίκη είχε κιτρινόμαυρο …

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com