Η Χάμαρμπι φέρεται σύμφωνα με αναφορές σε φόρουμ οπαδών της να έκανε το πρώτο βήμα για την απόκτηση του Μουαμέρ Τάνκοβιτς από την ΑΕΚ.
Ο Σουηδός παίκτης της ΑΕΚ που στη τελευταία του χρονιά, δεν απέδωσε τα αναμενόμενα και δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Είναι δεδομένο λοιπόν πως ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς είναι με το ένα πόδι στην έξοδο από την ομάδα. Ο Σουηδός άσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του νέου τεχνικού της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα και ο ίδιος αναζητάει τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του.
Μάλιστα, δεν έχει κρύψει ότι τον ενδιαφέρει η πιθανότητα να επιστρέψει στη Σουηδία και να φορέσει ξανά τη φανέλα της Χάμαρμπι. Να ντυθεί δηλαδή στα χρώματα της ομάδας από την οποία τον απέκτησε η Ένωση τον Οκτώβριο του 2020, όταν και υπέγραψε στους «κιτρινόμαυρους». Ο παίκτης αγωνιζόταν από το 2017 στην Σουηδική ομάδα και σε 4 σεζόν κατάφερε να πετύχει 34 γκολ σε 93 συμμετοχές.
Σύμφωνα, λοιπόν, με πληροφορίες, ο αθλητικός διευθυντής της Χάμαρμπι, Γέσπερ Γιάνσον συναντήθηκε την Τετάρτη με έναν εκ των εκπροσώπων του Τάνκοβιτς και να συζήτησαν την προοπτική επιστροφής του στην ομάδα.

